Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Trivs du i en fartfylld, dynamisk och snabbväxande miljö? Vill du vara med på resan att bygga marknadens bästa kundservice?

Om rollen:
  • Besvara frågor och assistera kunder med frågor gällande beställningar, produkter, leveranser, betalning, reklamationer och deras returflöde.
  • En betydande del av detta är att synka kundtjänst relaterat arbete med lagerpersonal, deras betalpartner Qliro och samt fraktbolag.
  • Vara deras ansikte utåt i kommunikationen med kunderna, men även framföra kundernas feedback internt för att Parfym.se ska fortsätta utvecklas och förbättra upplevelsen för kunder.
Om dig:
  • Du är flytande i tal och skrift på finska & svenska och besitter mycket goda kunskaper i engelska
  • God datorvana och lätt för att lära dig nya tekniska plattformar
  • Servicefokuserad, hjälpsam och duktig på att kommunicera
  • Initiativtagande, ansvarstagande och erbjuder alltid kunden det lilla extra
  • Flexibel, noggrann och gillar när det är ett högt tempo
  • Glad, social, trevlig och har fingertoppskänsla
Övrig information:

Placering: Kontor på Norrmalm

Omfattning: Heltid eller Deltid

Du söker med CV och personligt brev där du beskriver varför just du passar för tjänsten. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på josefin.drakopoulou@kraftsam.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst, Skönhet & Personlig omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Parfym.se är ett av Sveriges största och snabbast växande skönhetsbutiker på nätet. Deras produktsortiment omfattar parfymer, hårprodukter, smink och hudvård från världsledande varumärken. De har en stor kundbas men är en relativt liten och sammansvetsad organisation, som värdesätter sina medarbetare högt och brinner för gemenskap. Du kommer att sitta i bolagets öppna landskap med kollegor som arbetar med kundtjänst, marknadsföring, inköp och ekonomi. Parfym.se är väldigt stolta över sin kundtjänst! I denna roll blir du en del av ett ambitiöst, dynamisk och serviceinriktad organisation.