Redovisningskonsult till centrala Stockholm

Redovisningskonsult till centrala Stockholm

Om verksamheten

Palmér Redovisning AB bedriver sedan 2005 redovisning och ekonomisk rådgivning till kunder. De har klienter inom många verksamhetsområden men besitter specialkompetens inom kultursektorn då många av klienterna är musiker, artister, konstnärer och skådespelare.

Vi söker nu en kollega som vill bli en del av vårt härliga team!

Arbetsbeskrivning

Som redovisningskonsult hos oss har du ett helhetsansvar för ett flertal kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • ÅrsbokslutÅrsredovisningar
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Rapportering till myndigheter
I rollen ingår förutom ovan nämnda arbetsuppgifter vägledning och support till våra kunder samt verksamhetsnära rådgivning.

Vem är du?

Vi söker dig som är självständig och strukturerad med god samarbetsförmåga. Vidare är du flexibel, engagerad och bra på att skapa relationer. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines samtidigt som du vill hålla hög kvalitet i ditt arbete. Det är också bra om du från tidigare är van att hantera många olika kontaktytor. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av brett ekonomiarbete och meriterande om du har erfarenhet av rollen som redovisningskonsult på redovisningsbyrå. Du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt på personligheten och för att passa in i vårt team är det bra om du är öppen, positiv och utåtriktad samtidigt som du är noggrann och organiserad.

Du erbjuds

Hos oss erbjuds du ett öppet arbetsklimat i familjär miljö med möjlighet till utveckling. Vi är belägna i fina lokaler i centrala Stockholm.

Anställningsform: Tillsvidare

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Ansök senast den 15 sep. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel.nr 070-751 93 43, e-post marie.kallstrom@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.