Tillverkare inom produktion till livsmedelsföretag i Älvsjö

Tillverkare inom produktion till livsmedelsföretag i Älvsjö

Om kunden
Palm & Partners söker nu en driven tillverkare till fabriken i Älvsjö. Fabriken består av livsmedelsproduktion och är ett välkänt varumärke. Du kommer initialt att bli anställd av Palm & Partners och arbeta som konsult hos vår kund. Tjänsten är på heltid och löper tillsvidare, tjänsten beräknas starta omgående.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Om oss
Palm & Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som tillverkare är bred i sin omfattning men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Hantering av livsmedel
  • Lastning av produkter
  • Manuell packning av produkter
  • Enklare truckkörning
Erfarenhet
Meriterande med erfarenhet från tillverkande industri inom livsmedel och/eller läkemedel.
Meriterande om du har datorvana och har ett tekniskt intresse.
Svenska och engelska i tal och skrift.
Truckkörkort

Personliga kvalifikationer
Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna. Du som söker har ett stort personligt driv och du kan arbeta självständigt och även i team. Du är engagerad, lyhörd, professionell och noggrann. Vidare är du en problemlösare som trivs i ett fartfyllt tempo. Vi erbjuder en tjänst på ett spännande företag med stark tillväxttakt och trevliga kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Löpande
Mer info
Kontaktperson Paulina Hedin
Telefon 0733846157
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.