Servicemedarbetare till spännande uppdrag i centrala Stockholm

Servicemedarbetare till spännande uppdrag i centrala Stockholm

Om kunden
Vi söker en servicemedarbetare till vårt team i centrala Stockholm. Har du en erfarenhet inom servicearbete, vaktmästeri och reception? Är du utåtriktad, flexibel och älskar service? Då kan detta vara arbetet för dig!

Palm & Partners söker en servicemedarbetare som kommer att vara placerad hos en kund i centrala Stockholm. Vi letar efter dig som är samarbetsvänlig, lojal och ser långsiktigt på rollen. Ansök redan idag!

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Som servicemedarbetare kommer arbetsuppgifterna att bestå av att ge företagets medarbetare och tillhörande kunder ett trevligt bemötande och god service via reception, post -och godshantering, växel och mail. Ytterligare genom att vara behjälplig vid viss administration och vaktmästeri, och på bästa sätt hantera olika typer av situationer som uppstår med genomgående hög servicegrad. Arbetsplatsen kännetecknas av fräscha lokaler där du kommer vara i kontakt mer flertalet medarbetare och kunder, och därmed bredda ditt kontaktnät.

Tjänsten är en heltidsanställning, där arbetet är förlagt under vardagar på kontorstid.

Erfarenhet
Vi ser att du som sökande har erfarenhet från en liknande tjänst inom serviceyrket och att du har kunskaper i program som Microsoft Word och excel. Flytande i svenska, tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska är ett krav. Meriterande att ha erfarenhet av liknande tjänster.

Personliga kvalifikationer
För att passa i denna roll bör du vara engagerad, nyfiken och social. Du tycker om att arbeta självgående, är prestigelös och älskar att ge god service. Vi ser gärna att du tycker om att samarbeta då rollen ingår i ett serviceteam.

Lön och anställningsvillkor
Heltid. Provanställning 6 månader

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum. Välkommen med din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 2 juli 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.