Receptionist 50% inom kontorservice centralt i Stockholm

Receptionist 50% inom kontorservice centralt i Stockholm

Vår kund söker nu en till receptionist som vill utvecklas inom serive och har huvudet på skaft. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet från serviceyrken och även telefonvana. Passar det här in på dig? Välkommen med din ansökan!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du blir ansiktet utåt i kundens reception. I dina arbetsuppgifter ingår att ta emot besökare och bud, svara i telefon och koppla interna och externa samtal. Andra sysslor kan vara att utföra enklare administrativa sysslor, som hantera en del fakturor, ta emot företages post, boka konferensrum och beställa kontorsmaterial.

Vid uppdrag som konferensvärd kan arbetsuppgifterna vara att beställa catering, duka upp och duka undan, boka konferensrum, plocka ur diskmaskin, ställa i ordning konferensrum osv.

Utbildning
Slutförd gymnasial utbildning.

Erfarenhet
Minst tre månaders erfarenhet av liknande arbete. Du behärskar Officepaketet och har växel/telefonistvana. Meriterande är tidigare erfarenhet av inpasseringssystem och nyckelhantering, erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar, hänvisningsdatorer och digitala besökssystem.

Personliga kvalifikationer
Som person är du engagerad, nyfiken och social. Du är positiv, strukturerad, självgående och kommunicerar obehindrat i tal, och skrift, på både svenska och engelska.

Lön och anställningsvillkor
Timlön

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum.
Ange vilken din andra huvudsakliga sysselsättning är i ditt personliga brev.
Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående
Mer info
Kontaktperson Maria Wansölin
Telefon 0733898810
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 juli (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.