Mötesbokare till Palm & Partners Stockholmskontor

Mötesbokare till Palm & Partners Stockholmskontor

Palm & Partners söker nu en ny kollega och stjärnsäljare till vårt Stockholmskontor. Här kommer du bli en del av ett drivet och affärsorienterat säljteam. Du som söker drivs av egen utveckling, att göra affärer och nå framgång. Tjänsten är på heltid med start relativt omgående och placering i moderna lokaler mitt i city.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Palm & Partners Gruppen har bemannings- och rekryteringsverksamhet på ett 10-tal orter i Sverige. Utöver bemannings- och rekryteringsverksamheten är koncernen stolta ägare till A-Search och Human Search med inriktning mot chefsrekryteringar och kvalificerade specialisttjänster. Metoden är Executive Search och vi har erfarenhet från ett stort antal branscher och både svenska och internationella företag. Vi ingår i The Taplow Group, ett internationellt rekryteringsnätverk med medlemmar i 20 länder. Nu erbjuder vi dig chansen till personlig utveckling, i ett kompetent team som präglas av laganda, engagemang, expertis och där arbetsglädje genomsyrar en tempofylld och föränderlig vardag i en organisation med tydliga visioner och framtidstro!

Arbetsbeskrivning
Att vara innesäljare hos Palm & Partners Gruppen innebär att du via telefon kontaktar medelstora och stora företag för att erbjuda dem möjligheten att får träffa våra fantastiska säljare och höra mer om vilka tjänster vi i koncernen kan erbjuda. Som innesäljare kommer du arbeta med försäljning av Palm & Partners Gruppens tjänster till medelstora och stora företag. Med telefonen som främsta verktyg ser du till att uppnå företagets och dina personliga mål.

Erfarenhet
Meriterande är tidigare försäljning med ett personligt mål. God datorvana och erfarenhet av Office 365 samt affärs- och bemanningssystemet Intelliplan och Lime.

Personliga kvalifikationer
Tjänsten passa dig som är en energifull och serviceinriktad person som har förmåga att väcka kunders intresse för våra tjänster. För att lyckas tror vi att du är ansvarstagande med stort driv och motor du har förmågan att ta dina arbetsuppgifter framåt på egen hand. Anställningen inleds med utbildning och introduktion för att du ska ha alla förutsättningar att lyckas i din roll.

Lön och anställningsvillkor
Grundlön och provision
Mer info
Kontaktperson Linus Lindersjö
Telefon 0708-398731
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 19 okt (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.