Kundtjänstmedarbetare sökes till centrala Stockholm

Kundtjänstmedarbetare sökes till centrala Stockholm

Är du serviceinriktad och trivs bra i en kundtjänstroll där du bidrar med god service inom ett företag? Har du ett intresse av teknik i framkant? Då är du rätt person för tjänsten! Vi söker nu för vår kunds räkning en kundtjänstmedarbetare till vår välkända och internationella kund som är belägen i moderna lokaler Stockholm. Tjänsten är på heltid och beräknas pågå tillsvidare med möjlighet att bli rekryterad direkt av vår kund. Tjänsten beräknas starta relativt omgående.

Urval och intervjuer sker löpande, Välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
I rollen som kundtjänstmedarbetare är du företagets ansikte utåt. Genom telefon, chatt, mejl och hemsida registrerar och handlägger du kunders beställningar och förfrågningar. Du fungerar även som support/rådgivare för företagets produkter och tjänster.

Utbildning
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i kundtjänst
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • God datorvana samt kunskaper i Officepaketet
Erfarenhet
Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du har en vilja och förmåga att leverera lösningar till kunder och göra motparten nöjd. I din muntliga och skriftliga framställning är du är tydlig och kommunikativ. Därtill har du en god förmåga att hantera hög arbetsbelastning. Du är flexibel, kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt och har förmågan att se lösningar från olika perspektiv.
Mer info
Kontaktperson Linus Lindersjö
Telefon 0708-398731
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 okt (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.