Arbeta som Industrielektriker hos Kavli i södra Stockholm

Arbeta som Industrielektriker hos Kavli i södra Stockholm

Om kunden
Har du berörighet som elektriker med lågspänning? Trivs du att arbeta i en industriell miljö där du bidrar med din expertis inom el? Palm & Partners söker nu för kunds räkning en Industrielektriker i södra Stockholm. Låter det intresserant? Välkommen med din ansökan!

Om oss
Kavli arbetar med industriproduktion av livsmedel och söker nu en Industrielektriker som kan ta en viktig plats i deras team på underhållsavdelningen. Där du som Industrielektriker kommer att arbeta med felsökning och problemlösning av styrsystem av produktionsutrustning och lokala mjukvaror/applikationer.

O. Kavli AB omsätter 900 miljoner SEK och har ca 225 anställda i Sverige. Tillverkning sker vid anläggningarna i Älvsjö, Eslöv och Åbo. Företaget marknadsför varumärkena Kavli, Eriks såser och dressingar, Johnny's, Hultbergs, Västerviks senap, Bärry, Tigers yoghurt, Bollnäsfil, Perstorp ättika, Planti, Druvan, Lyckans Ost och Graveleijs Dessa är en del av Kavli Group som omsätter ca 3,3 miljarder SEK och finns i Norge, Finland, Sverige och England. Kavli Group ägs av en stiftelse vars syfte är att verksamhetens överskott ska gå till välgörande ändamål.

Arbetsbeskrivning
I din roll som Industrielektriker kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av:
  • Felsökning och problemlösning av styrsystem av produktionsutrustning och lokala mjukvaror/applikationer
  • Elinstallationer och service i produktion och på kontor
  • Deltagare i projekt vid olika uppgraderingar och installationer
Tjänsten som elektriker är ett utmanande och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett kompetent och väl inarbetat team som vet vad kvalitet betyder.

Kunden är belägen i södra Stockholm, med goda förbindelser. Arbetet är förlagt på vardagar under kontorstider.

Erfarenhet
Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas i denna roll. Vi söker dig som trivs i en produktionsmiljö där effektivitet och servicegrad till kund är högt prioriterat. Du är strukturerad, självgående och van vid att ta eget ansvar. Du har lätt för att samarbeta, är initiativrik och händig.

För att passa väl i denna tjänst ser vi att du har:
  • Några års erfarenhet som Elektriker
  • Är behörig elektriker; lågspänning (B eller AL)
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Paulina Hedin
Telefon 0733846157
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Bygg & Hantverk, Elektriker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.