Junior Nätverkstekniker till Telenor

Junior Nätverkstekniker till Telenor

Palm & Partners söker nu efter en Junior nätverkstekniker till Telenors Huvudkontor i centrala Stockholm. Du som söker kan vara nyutexaminerad alternativt kommit en bit på din karriär. Uppdraget beräknas start omgående och pågå i minst ett år med möjlighet till anställning direkt hos Telenor.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
IP Production är den del av avdelningen Networks som hanterar Telenors företagskunder. Teamet består av 20 personer som med olika kompetenser samverkar till en effektiv leverans och enastående kundupplevelse. I gruppen finns koordinatorer, nätverkstekniker, verksamhetsutvecklare och driftledare. Vi söker nu en Nätverkstekniker.
Vad gör en Nätverkstekniker på IP Production?
På IP Production designar, konfigurerar och aktiverar du Telenors företagstjänster i deras fullt konvergerade IP MPLS nät. Tjänsterna realiseras ofta med IP VPN och fiber eller mobilt. Hela tiden i tätt samarbete med övriga i gruppen och andra avdelningar på Telenor samt med fälttekniker, partner och leverantörer. Felsökning som inte Kundtjänst löser hamnar på avdelningen. Du medverkar i projekt gällande tex nätmodernisering, provisionering eller nya produkter och accessformer. Avdelningen hanterar även DNS, Netcentric firewall och internationella installationer.

Du kommer arbeta i en avdelning med brett ansvarsområde och stora möjligheter att vidareutvecklas.

Erfarenhet
Vi söker dig som har:
  • IP-kompetens och gärna någon erfarenhet av switching/routing/VPN
  • Tycker om att analysera och lösa problem
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift
Du är drivande, serviceinriktad och initiativrik. För att nå framgång i rollen krävs att du är social, har god samarbetsförmåga och att du kan arbeta självständigt med egna initiativ för att lösa problem och åstadkomma resultat. Arbetet sker i en utmanande miljö med högt tempo vilket förutsätter att du är en flexibel och prestigelös lagspelare som alltid sätter kunden i fokus.
Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och det är viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra. Vi inspirerar, vi håller vad vi lovar, vi visar respekt mot kunder och kollegor och vi gör saker enklare - vi är Telenor.
Mer info
Kontaktperson Linus Lindersjö
Telefon 0708-398731
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.