Extrajobb för studenter inom vaktmästeri

Extrajobb för studenter inom vaktmästeri

Vi söker dig som vill extrajobba några timmar om dagen inom vaktmästeri hos kund i centrala Stockholm. Arbetstimmarna är förlaga måndag till torsdag 12.15 - 15.15. Vi söker dig som trivs med eget ansvar, är självgående och vill leverera hög service till kollegor och kunder! Passar det här in på dig? Välkommen med din ansökan!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
I dina arbetsuppgifter ingår posthantering och postrundor till medarbetare i kontorsbyggnaden samt övriga vaktmästerisysslor.

Utöver angivna arbetstider finns även möjlighet att täcka upp när ordinarie personal behöver förstärkning, blir sjuka eller är lediga. Dessutom finns det god möjlighet till sommarjobb.

Erfarenhet
Erfarenhet av service är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Som person är du engagerad, nyfiken och noggrann.Vidare är du strukturerad, självgående och kommunikativ.

Lön och anställningsvillkor
Timlön. Vid behov.

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum.
Ange vilken din andra huvudsakliga sysselsättning är i ditt personliga brev.
Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående.
Mer info
Kontaktperson Paulina Hedin
Telefon 0733846157
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av P&P Professional AB
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (18 dagar kvar)