Cykelbud sökes till söderort

Cykelbud sökes till söderort

Kombinera träning med kvalitativ cykelutrustning och jobba samtidigt? Vi söker nu vassa cykelbud till vår kund i Söderort!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer utgå från vår kunds terminal i Västberga och leverera paket i närområde med omnejd. Kunden är en världsledande aktör inom transportbranschen och erbjuder dig som konsult ny avancerad utrustning för att du ska kunna prestera ditt bästa när du arbetar för dem.
  • Leverera brev
  • Njuta av slaksväder som solsken
  • Träna benmusklerna och konditionen
Utbildning
God förståelse för svenska i tal och skrift är ett krav

Krävs ingen speciell utbildning

Erfarenhet
- Duktig cyklist

Meriterande: Att du har körkort och känner till området

Personliga kvalifikationer
Det är viktigt att du som person har en god fysik och gillar att arbeta väldigt flexibelt. Att du är en social person är en fördel då du ständigt kommer ställas inför kravet att nå upp till dina kunders förväntningar.

Lön och anställningsvillkor
Lön efter kollektivavtal

Ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående så välkommen med din ansökan!

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.