Budbilchaufför med B-körkort sökes på heltid till Västberga

Budbilchaufför med B-körkort sökes på heltid till Västberga

Är du serviceinriktad och vill arbeta som kurir på heltid under vardagarna? Då är detta arbetet för dig!

Palm & Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Nu sökes serviceinriktade budbildförare för kunds räkning i Västberga. Du kommer att vara anställd som konsult av Palm & Partners och arbeta ute hos vår kund, En ledande internationell aktör inom logistikbranschen. Rollen som budbilsförare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder. Arbetstiderna är mellan 09:00-18:00, måndag-fredag.

Utbildning
  • Att du har haft B-körkort i minst två år är ett krav.
  • God förståelse för svenska i tal och skrift är ett krav.
Erfarenhet
Tidigare arbetslivserfarenheter som kurir eller budbilschaufför ses som meriterande men är inget krav.

Personliga kvalifikationer
Som person trivs du med att arbeta under högt tempo och är bra på att prestera under stress. Du är också serviceminded, social och tycker om att köra bil!

Lön och anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare. Lön enligt kollektivavtal

Ansökan
Urvalet görs löpande. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående.

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 dec (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.