B-körkortschaufför (manuell växel) sökes till Logistik kund i Stockholm

B-körkortschaufför (manuell växel) sökes till Logistik kund i Stockholm

Om kunden
Söker du ett heltidsjobb? Är du intresserad utav att köra bil? Då kan detta vara jobbet för dig!
Du kommer börja din karriär som konsult men för rätt person finns det en stor chans att du blir överrekryterad till vår kund.

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu sökes serviceinriktade budbildförare för kund i Västberga. Du kommer att vara anställd som konsult av Palm & Partners och arbeta ute hos vår kund, En ledande internationell aktör inom logistikbranschen. Rollen som budbilsförare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder. Arbetstiderna är mellan 09:00-18:00 måndag till fredag.

Utbildning
  • Krav på att du har haft B-körkort i minst två år.
  • God förståelse för svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Erfarenhet
Ingen tidigare erfarenhet krävs, meriterande ifall du har vana av att köra i Stockholmstrafik och ett bil intresse.

Personliga kvalifikationer
Som person tror vi att du är serviceminded, social och gillar att köra bil!

Lön och anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare. Lön enligt kollektivavtal

Ansökan
Urvalet görs löpande. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
Vi tar EJ emot ansökningar via mail.

Palm & Partners kommer begärna in ett uttag från belastningsregistret på de som går vidare till intervju hos kunden.

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.