Orderkoordinator till ledande företag inom telekombranschen

Om jobbet

Vi söker för kunds räkning en driven orderkoordinator till huvudkontoret, placerat i centrala Stockholm. Uppdraget är på heltid och beräknas starta omgående och pågå tillsvidare.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Teamet den aktuella tjänsten är en del av består utav 25 personer och hanterar order och leveranser till vår kunds företagskunder. Som orderkoordinator hos vår kund ansvarar du primärt för att granska avtal och orderunderlag samt registrering utav beställningar i deras leveranssystem. Du kommer utöver detta även att få konfigurera och driftsätta enklare telefonitjänster.

Genom att du hanterar beställningar inom både mobila och fasta tjänster kommer du att ges en god förståelse för vår kunds tjänster och produkter.

I din roll kommer du att ha daglig kontakt med deras säljare och leveranskoordinatorer som hanterar beställningarna som sedan utförs och registreras utav dig.

Arbetstiderna är förlagda kontorstid måndag till fredag.

Erfarenhet
Vi söker dig som känner att du passar in på följande;
  • tidigare erfarenhet utav Telekombranschen
  • erfarenhet av adminsitrativt arbete
  • du talar och skriver svenska flytande
Meriterande är att ha arbetat med just orderadministration, flytande engelska och system såsom Clarify, Albatross och Sales Force

Personliga kvalifikationer
Som person är du positiv, noggrann och ansvarstagande. Du är inte rädd för att lyfta luren och samla in den information som du behöver. Du är en problemlösare och bibehåller ditt goda humör även under stressiga situationer.

Lön och anställningsvillkor
Provanställning, heltid, månadslön

Startdatum
Omgående
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Linus Lindersjö, 0708-398731

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 juni

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.