Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare

Utvecklingsorienterad fastighetsförvaltare till Paliro

Vill du vara med och utveckla mötesplatser och framtidens fastigheter? Är du en duktig relationsbyggare med affärsmässigt driv? Vill du bidra till såväl nöjdare kunder, fastighetsägare som besökare? Paliro är inne i en expansiv fas och utökar nu organisationen med en fastighetsförvaltare som ska ingå i ett litet tight team med korta beslutsvägar och stort utvecklingsfokus.

Paliro grundades 2017 och är verksamma på den svenska marknaden. Bolaget har en proaktiv och utvecklande fastighetsförvaltning och bidrar både till stadsutveckling och fastighetsutveckling. Paliro arbetar i ett nära samarbete med ledande svenska och internationella fastighetsinvesterare. Idag förvaltar och utvecklar man framför allt ett antal lokala centrumfastigheter i Stockholmsområdet.

På kontoret i centrala Stockholm sitter ett engagerat team med mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen. Det råder en familjär stämning och utbytet av kunskap kollegor emellan är stort. Med andra ord är det bara din nyfikenhet som sätter gränser för din möjlighet att utvecklas och lära mer om branschens alla delar.

Tjänsten

Som fastighetsförvaltare hos Paliro kommer du att erbjudas en bred roll med stort eget ansvar. Du kommer att ansvara för helhetsförvaltningen av ett antal fastigheter där hyresgästerna i huvudsak består av butiker, restauranger och kontor. Dina dagar delas mellan kontoret och besök i fastigheterna. Du har daglig kontakt med hyresgästerna och ditt arbete styrs av såväl långsiktig planering och strategi som snabba insatser vid akut uppkomna behov.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:
  • Bygga och vårda relationerna med hyresgästerna
  • Ansvara för underhållsprojekt och hyresgästanpassningar
  • Handla upp och ansvara för samordning av och relationer med entreprenörer
  • Ny- och omförhandling av hyresavtal
  • Budget och resultatansvar för dina fastigheter
  • Följa upp leveransen av den outsourcade driften i dina fastigheter
  • Aktivt arbeta för utveckling och förnyelse i ditt bestånd för att ge såväl fastighetsägare som hyresgäster mervärde.
Din profil

Paliro söker dig som har relevant akademisk examen inom exempelvis samhällsbyggnad eller fastighetsekonomi/juridik. Du är i början av din karriär men har arbetat ett par år med förvaltning av kommersiella fastigheter och har med dig kunskaper inom hyresjuridik, ekonomi och en grundläggande teknisk kunskap. Du har ett stort intresse för fastighetsbranschen och ser detta som en möjlighet att bidra med din kunskap och samtidigt fördjupa dina kunskaper inom nya områden.

Paliro lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person som vill bidra till samarbetet i gruppen och som med stort intresse vill följa med på företagets utveckling framåt. Du är en person som trivs med många kontaktytor och du både bygger och vårdar dina relationer väl. Vidare är du förtroendeingivande och har en stark kommunikativ förmåga, både skriftligt och muntligt samt på såväl svenska som engelska. Att arbeta affärsnära och med höga målsättningar passar dig som handen i handsken. För tjänsten krävs B-körkort.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som fastighetsförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Paliro med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Paliro utvecklar attraktiva fastigheter och platser där våra hyresgästers verksamheter kan gro och skapa värde. Genom att erbjuda lokaler i levande områden med hög kvalitet, skapar vi möjligheter för våra hyresgästers verksamheter att utvecklas.