Teknisk IT-Support till Pagero i Stockholm

Teknisk IT-Support till Pagero i Stockholm

Gillar du att lösa problem och ge teknisk support? Hos Pagero i Stockholm kommer du få göra precis det och mer!

Här får du jobba kreativt och kundnära med support och utveckling i Primelog TMS, ett ledande tekniskt system som är byggt i Java och som är framtaget för logistikbranschen med användare över hela världen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Pagero är ett företag som präglas av en entreprenörsanda och tillväxt. Vi är på en förändringsresa för att nå våra mål som vi satt upp i vår vision för 2022 och du kommer att utgöra en värdefull kollega för oss i vårt arbete med att nå dessa. Utöver de fina lokalerna som är placerade precis i hjärtat av Stockholm på Kungsgatan 64 får du:
  • en varierad roll med stort utrymme att sätta din egen prägel
  • ett härligt team av kollegor, som ser fram emot att du börjar
  • spännande teknisk utmaningar
  • kundkontakt med nationella och internationella kunder
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer framför allt att jobba med:
  • teknisk support via Skype, mail eller ärendehanteringssystem i 1st, 2nd och 3rd line
  • felsökning inom t.ex. databaser, integrationer, frakter, logistik, lastplanering och fakturor
  • projektledning av egna kundärenden som kan variera i storlek och komplexitet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På Pagero så jobbar över 250 personer och i ditt team har du sex andra kompetenta kollegor som jobbar i samma område som du.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning med ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av teknisk support sedan tidigare. Du tilltalas av möjligheten att få ta ansvar och hitta lösningar på tekniska problem i med varierad svårighetsgrad. Då våra kunder är internationella behöver du behärska så väl engelska som svenska i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet Oracle, SQL och av systemutveckling i JavaEE och/eller Qlickview kommer detta att komma väl till pass i denna roll.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Madelene Larsson
Telefon 0720030675
Email Mejla Madelene Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.