Säljare till Stockholm

Säljare till Stockholm

Etablerad säljare eller vårt nästa stjärnskott till

Stockholm

Vi söker två engagerade säljare med placering i Stockholm. Du ska vara sugen på att göra affärer och ska drivas av att underlätta våra kunders vardag.

Vi vill att du har minst 3-årigt gymnasium i ryggen, erfarenhet av att sälja och B-körkort. Vi behöver en kreativ och påhittig person som har fokus på uppgiften och förmågan att slutföra arbetsuppgifter. Du kommer ta hand om både mindre och större kunder och för rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi söker dig som
  • är hängiven och noggrann
  • har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
  • är organiserad och kan prioritera och strukturera dina arbetsdagar på egen hand
Om oss
Pac köper in, lagerhåller och säljer engångs- och förbrukningsartiklar till företags inom hotell/restaurang/catering (HORECA). Vi har en tydlig tillväxtambition och vår strävan som företag är att ständigt söka nya lösningar som är mer effektiva, hållbara och lönsamma jämfört med de som finns tillgängliga idag.

Vi erbjuder
Förutom anställning i ett engagerat företag erbjuder vi dig en rolig och utvecklande tjänst med trevliga kollegor. Du kommer få löpande internutbildning och coaching. Vi erbjuder dig tjänstebil, dator och mobiltelefon. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag, företagshälsovård samt pensions- och försäkringsrådgivning.

Dina arbetsuppgifter
  • Du ska aktivt utveckla och bygga upp försäljningen inom vårt affärsområde HORECA (hotell/restaurang/catering)
  • Via säljsamtal, digitala kanaler och främst personliga besök ska du bearbeta potentiella kunder samt utveckla och underhålla befintliga affärer. Du kommer skriva och följa upp offerter samt genomföra affärsavslut, planera och delta vid mässor
  • Du kommer arbeta självständigt inom affärsområdet med hjälp av vår back office
Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Jakob Alan, regionchef på 070-288 82 23 eller Martin Dehnberg, försäljningschef på 070-624 12 17

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför din ansökan snarast.
Ansök med CV och personligt brev via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!
Pac AB, etablerat 1973, är en av Sveriges ledande leverantörer av engångs- och förbrukningsartiklar till restauranger, hotell, dagligvarubutiker, fackhandel, städ, industri samt offentlig sektor. Vårt huvudkontor och logistikcenter ligger i Örebro och våra säljkontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Pac AB har 70 anställda och omsätter 443 MSEK. Sedan 2017 är vi en del av OptiGroup-koncernen som ger support till över 110.000 kunder i 19 europeiska länder. OptiGroup har en nettoomsättning på 1,6 miljard EUR och 2.200 anställda.

Sökord: Säljare, Area Manager, Area Sales Manager, Regionsäljare, Account Manager, Utesäljare,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!