Account Manager

Account Manager

Prisjakt är Nordens största oberoende informations- och jämförelsetjänst som guidar konsumenter till smart onlineshopping!
Vi hjälper människor att hitta rätt produkt till rätt pris. Vår styrka och trovärdighet kommer genom objektivitet och bredd. Idag finns vi på sju marknader och fortsätter att expandera. Personalstyrkan är fler än 250 personer och vi ägs av den norska mediekoncernen Schibsted (tillsammans med bla Aftonbladet, Blocket och Svenska Dagbladet).


Nu ska vi växa och söker därför en Account Manager som kommer att utgå ifrån vårt Stockholmskontor!

Om rollen
Säljteamet i Stockholm är ett tajt och sammansvetsat team av professionella och härliga kollegor med självdistans som lägger stor vikt vid att ha roligt på jobbet. Vi erbjuder våra kunder vår fantastiska tjänst - en objektiv konsumenttjänst som hjälper människor att fatta köpbeslut. Vår position på marknaden är i det sista steget i kundresan dvs precis innan köp. Det gör att vi spelar en stor roll i köpbeslutsprocessen och tillsammans med kunden har möjligheten att påverka.

Som Account Manager på Prisjakt kommer du att jobba med många utav våra viktigaste kunder. Du förväntas hålla en hög aktivitet och ge nya och befintliga kunder professionell rådgivning i hur de kan använda Prisjakts tjänster för att driva försäljning och nå ut till och lära sig mer om sin tänkta målgrupp. I rollen kommer du ha ansvar för hela säljcykeln ifrån prospektering, första kontakt med kunden, behovsanalys till affärsavslut och vidareutveckling utav kundens e-handelsaffär.

Om dig
Vi söker dig som har jobbat med uppsökande försäljning i några år och som nu vill utvecklas. Du är duktig på att hålla en hög aktivitet och servicegrad.
Men viktigast av allt är att du har en stark glöd och gåvan att uttrycka dig oerhört väl i tal och text på både engelska och svenska.
Meriterande med ett andra nordiskt språk, men inte ett krav.

Vi är ett litet team och är därför extra måna om att få in rätt personlighet i gruppen och därför ser vi gärna att:
  • Du är en positiv lagspelare som gör affärer på ett professionellt och personligt sätt.
  • Du är framåt och har lätt för att skapa kontakt med nya människor.
  • Du är orädd och tar egna initiativ för att få saker gjorda.
  • Du trivs att arbeta i grupp mot både enskilda och gemensamma mål.
  • Du brinner för försäljning och sätter höga krav på din egen prestation.
Men viktigast av allt är att du är en trygg, ödmjuk person med båda fötterna på jorden.

Om oss
Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats, högt till tak som vill driva på utveckling framåt. Prisjakt har en familjär stämning på kontoret och vi värdesätter en öppenhet och har en stor tillit till varandra. Vi äter gemensamma luncher, tränar tillsammans när tillfälle ges för att vi ska kunna ha roligt med varandra under arbetstid.

Vill du veta mer om oss så spana in vår kulturbok - gillar du den kommer du gilla oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med din ansökan snarast, då urval och intervjuer sker löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett cv, ett personligt brev och gärna ett foto.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (13 dagar kvar)