Projektledare

Projektledare

PMC El I Stockholm söker en projekledare inom elinstallationer med mycket ansvar och stort inflytande.

PMC El är marknadsledande inom elinstallationer och erbjuder allt från projektering till installation, drift och underhåll. Vi utför våra tjänster över hela Mälardalen med vårt huvudkontor placerat i Västerås och filialer i Stockholm, Örebro och Norrtälje. I dagsläget har PMC över 100 anställda utplacerade på de olika orterna. Vårt fokus ligger på att leda utvecklingen av våra nuvarande medarbetare, framtida medarbetare och hela installationsbranschen genom passion och innovation.

Var med och få PMC att lysa starkare i Mälardalen

Om tjänsten
På PMC El innebär rollen som projektledarer att du ansvarar för installationsprojekt från planering till leverans. Här har du chansen att arbeta med olika typer av projekt från mindre till större, med ansvar för kalkyl, resultat och utförande. I uppgifterna ingår det att utveckla och bevara kundrelationer geonom att uppfylla kundens krav och mål. För att lyckas i rollen krävs det att du skapar en god relation i gruppen genom att leda och engagera dina medarbetare, samt planera och följa upp projekten regelbundet.
Tjänsten avser heltid med placering i Stockholm.

Om dig
Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att leda projekten framåt och ditt arbetslag mot ett gemensamt mål. Vidare har du en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och arbetar engagerat med att hålla ihop projektet och alla dess delar från början till slut.
  • Utbildning inom el-teknik med erfarenhet från installationsbranschen.
  • Du får gärna ha tidigare erfarenhet av projektledning inom El.
  • Meriterande med erfarenhet inom kalkyl eller projektering
  • Svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav
Om ansökan
Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobb@powermen.se
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Kontaktuppgifter
Pierre Holman
Pierre.Holman@powermen.se
070 - 410 27 90

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Pierre Holman
Telefon 070 - 410 27 90
Email Mejla Pierre Holman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PMC EL levererar tjänster och produkter inom el, tele/data, TV, säkerhet och provisorisk-el segmentet där vi erbjuder allt från projektering till installation, drift och underhåll. Våra installatörer och projektörer har spetskompetens och tillhör de främsta i branschen. Vi utför våra tjänster över hela Mälardalen. Huvudkontoret ligger i Västerås och vi har filialer i Stockholm, Örebro och Norrtälje.