Installationselektriker

Installationselektriker

PMC El i Stockholm söker erfarna installationselektriker med kompetens inom el, data/tele och säkerhet

PMC El är marknadsledande inom elinstallationer och erbjuder allt från projektering till installation, drift och underhåll. Vi utför våra tjänster över hela Mälardalen med vårt huvudkontor placerat i Västerås och filialer i Stockholm, Örebro och Norrtälje. I dagsläget har PMC över 100 anställda utplacerade på de olika orterna. Vårt fokus ligger på att leda utvecklingen av våra nuvarande medarbetare, framtida medarbetare och hela installationsbranschen genom passion och innovation.

Tillsammans lyser vi starkare i Mälardalen

Om tjänsten
På PMC El innebär rollen som installationselektriker att du ansvarar för installation av el på entreprenader i olika projekt. Vår målsättning är att utföra installationer med hög kvalitet för att leverera det resultat som kunden efterfrågar. I denna roll har du varierade arbetsuppgifter med olika typer av installationer. För att lyckas med rollen är det viktigt att samarbeta med ledande montörer, projektledare och kunder som är delaktiga i de olika projekten.

Om dig
Som person är du strukturerad och noggrann med stark drivkraft att göra ett bra installationsjobb åt våra kunder. Du är en lagspelare som vill jobba tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Du gillar varierade arbetsuppgifter och kan jobba både självständigt och i grupp.
  • Har grundläggande kunskaper inom elinstallationer
  • Meriterande med el-teknisk utbildning samt alla lärlingstimmarna gjorda
  • Svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav
Om ansökan
Skicka in ditt CV och personliga brev till: jobb@powermen.se
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Kontaktuppgifter
Pierre Holman
Pierre.holman@powermen.se
070 - 410 27 90

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Pierre Holman
Telefon 070 - 410 27 90
Email Mejla Pierre Holman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PMC EL levererar tjänster och produkter inom el, tele/data, TV, säkerhet och provisorisk-el segmentet där vi erbjuder allt från projektering till installation, drift och underhåll. Våra installatörer och projektörer har spetskompetens och tillhör de främsta i branschen. Vi utför våra tjänster över hela Mälardalen. Huvudkontoret ligger i Västerås och vi har filialer i Stockholm, Örebro och Norrtälje.