Teknisk säljare Mälardalen

Teknisk säljare Mälardalen

PERI är inne i ett expansivt skede och arbetar just nu med många intressanta projekt inom bostadssidan. Vi behöver därför förstärka vår säljavdelning i Mälardalen.

Som teknisk säljare blir din främsta uppgift att bearbeta och utveckla långsiktiga affärsrelationer med såväl befintliga som nya kunder i Mälardalen. Rollen som säljare hos oss kräver att du tar eget ansvar, har ett inre driv och vilja att skapa goda resultat. Du arbetar också med offertarbete, projektförsäljning och projektledning. Du kommer arbeta nära våra konstruktörer för att ta fram de bästa lösningarna, både tekniskt och ekonomiskt, till våra kunder. Vår affärsidé bygger på att göra byggandet enklare, säkrare och effektivare.

Det här söker vi hos dig:
  • Vi tror att du har bred erfarenhet från infrastruktur/anläggningsprojekt och flera års erfarenhet som yrkesarbetare eller projekt-/arbetsledare – gärna från byggindustrin. Har du dessutom kunskap om PERI's produkter är det meriterande
  • I rollen som säljare är du företagets ansikte utåt vilket kräver att du är ansvarsfull, serviceinriktad och har stort kundfokus
  • Du har förmågan att leverera och uppfylla kundens förväntningar samtidigt som du har ett eget mål- och resultatfokus
  • Du är flexibel och hittar alltid vägar för problemlösning, dessutom har du en förmåga att hantera flera uppgifter och projekt samtidigt.
  • Du har en hög social kompetens och du drivs av kontakten med andra människor
  • Du kommunicerar fritt på svenska och engelska. Du har B-körkort då tjänsten kräver resor, men din utgångspunkt kan vara någon ort kring Mälardalen.
Det här vill vi gärna erbjuda vi dig:
  • Arbete i en marknadsledande informell och resultatinriktad miljö med stort kvalitetstänk och professionell framtoning
  • Ett växande företag, nära till beslutsfattning och med goda möjligheter att på sikt även arbeta internationellt
  • Flexibelt arbete med en marknadsmässig grundlön, bonus och tjänstebil. Du kommer även att delta på mässor och event som sker några gånger per år
  • Personalförmåner som tjänstepension, massage, friskvårdsbidrag och årliga konferenser samt sommar- och julfester
Mer info
Kontaktperson Mikael Englund
Telefon 0725-22 11 67
Email Mejla Mikael Englund
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.peri.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PERI är ett modernt familjeägt företag med en unik företagskultur, vilket har gjort oss till en ledande leverantör av form- och ställningssystem samt plywood till byggbranschen. PERI grundades 1969 och har idag 70 dotterbolag samt 160 logistikcenter strategiskt placerade runt om i världen. Vår strävan är, att i nära samarbete med kunder, alltid erbjuda den bästa lösningen för alla projekt.
Vår service är vår stolthet.


I PERI Sverige är vi idag 150 anställda, men den internationella miljön märks av dagligen. Kulturen är familjär och grundas i våra värdeord: Entreprenörsdrivna, Pålitliga, Respektfulla och Engagerade leder oss i arbetet.