Junior Accountant

Junior Accountant

Vill du vara med och revolutionera redovisningsbranschen?
Vi söker dig med stort intresse för framtidens redovisning och som önskar en spännande & modern arbetsplats att starta din karriär på. Häng med oss och hjälp våra kunder att skapa helt digitala ekonomiprocesser!

Vi växer stadigt och rekryterar för denna roll löpande under året. Vi söker just nu dig som kan starta under hösten 2019 alternativt i januari/september 2020.

PE är ett bolag som förändrar en hel bransch! Vi är både en systemleverantör & en redovisningsbyrå i ett - och erbjuder våra kunder en helt digital och automatiserad ekonomilösning. Vi har blivit Di Gaseller tre år i rad och är ett värderingsstyrt bolag med stort fokus på glädje, nyfikenhet och utveckling!

Läs gärna mer om rollen i intervjun med Tobias och Angelica här: https://www.accounting.pe/blogg/rollensomjraccountant

Rollen som Junior Accountant
Som Junior Accountant hos oss arbetar du som en del av ett team och ansvarar tillsammans med en Senior Accountant för leveransen mot kund. Dina dagliga arbetsuppgifter består bland annat av löpande redovisning, utredningar, registrering av inventarier, övriga balansavstämningar, moms- och skattedeklarationer samt månadsbokslut. Du arbetar tillsammans med dina kollegor och i nära dialog med kunderna för att stötta dem i ärenden som rör allt ifrån utlandsbetalningar till semesterfrågor, och hur de på bästa sätt ska använda PE-systemet.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:
  • Kontering av leverantörsfakturor
  • Bankavstämning inklusive utredningar
  • Balansavstämningar
  • Stöttning vid moms- och skattedeklarationer
  • Månadsbokslut
  • Support och nära dialog med kunderna
PE är ett bolag som befinner sig på en snabb tillväxtresa, hos oss erbjuds därför en spännande karriärutveckling. Förutom att du i rollen som Junior Accountant snabbt tillsammans med dina kollegor får ta stort eget ansvar och arbeta brett inom området för redovisning, så är ambitionen förstås att du på sikt ska bli redo att ta klivet vidare internt inom bolaget.

Vem är du?
Vi tror att du har en nyligen avslutad universitets- /högskoleutbildning inom ekonomi, gärna med redovisning/ekonomistyrning/finansiering som inriktning. Kanske är du helt nyexad, eller så har hunnit jobba något år med redovisning/som ekonomiassistent eller liknande. Du talar och skriver svenska obehindrat och vi ser gärna att du har läst, eller planerar att läsa, kurser för att på sikt kunna bli auktoriserad redovisningskonsult enligt SRFs krav (för mer info se www.srfkonsult.se). Du vill starta din karriär inom området för redovisning; i en snabbt växande och otraditionell organisation. Hos oss får du snabbt tillsammans med dina kollegor ta stort ansvar och arbeta med kvalificerade frågor och ärenden!

Som person är du
  • Lagspelare med driv och initiativförmåga
  • Kundorienterad med stort intresse för service
  • Detalj- och kvalitetsmedveten
Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm (Klarabergsviadukten 90), urval & anställning sker löpande.

Vill du vara med på resan och revolutionera en hel bransch? Ser du dessutom fram emot att få arbeta på ett företag där man har roligt, utvecklas, firar och kämpar tillsammans? Då ser vi fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.accounting.pe/
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (3 dagar kvar)