IT-Supporttekniker

IT-Supporttekniker

Är du mer IT-generalist än specialist och är ute efter nya utmaningar?

Nu söker PC AddOn en IT-Supporttekniker till sitt team. PC Addon tillgodoser behovet av en säker och tillförlitlig IT-infrastruktur åt sina kunder. De utför en rad olika tjänster, allt från användarsupport till projektledning.

Deras målsättning är att alltid hitta flexibla och driftsäkra lösningar med funktionalitet och användarvänlighet i fokus.
Du kommer främst att arbeta ute hos deras kunder i norra Stor -Stockholm, men ha basen på kontoret i Upplands Väsby.

PC AddOn grundades 1992 och är idag ett väletablerat bolag inom IT-branschen.

Dina arbetsuppgifter:
  • Du kommer att ansvara för att kundernas nätverk fungerar korrekt, bland annat för IT-säkerhet, backup, systemuppdateringar och datalagring
  • Du kommer att arbeta främst i Windowsmiljö
  • Du kommer att få jobba med Microsofts programutbud så som tex. Office365, Microsoft365, Azure
  • Under din anställning kommer du få en bred utbildning som skapar både grundläggande kunskap och erfarenhet av kunders IT-infrastruktur
  • Du kommer att få jobba i ett team där information och kunskap gemensamt hanteras för kundens bästa men det är viktigt att du är självgående och lösningsorienterad där du kan hålla många bollar i luften
Din profil:

I denna roll ser vi att du är framåt, ansvarstagande och strukturerad. Du gillar att träffa nya människor och är en hjälpsam problemlösare. Vi ser också att du är noggrann och att du har en stark servicekänsla. Gärna stresstålig då vi ofta har mycket att göra.
  • Utbildning inom Datornätverk och Datakommunikation eller motsvarande arbetserfarenhet
  • Erfarenhet med hanteringar av brandväggar, servrar och accesspunkter
  • Erfarenhet av IT-projekt som exempelvis systemflytt
  • Erfarenhet av Windowsmiljö
  • Körkort
Som anställd på PC Addon finns bra utvecklingsmöjligheter och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling inom företaget.

Välkommen med din ansökan!

Har du några funderingar kring tjänsten?
Kontakta: Tove Svansson, + 46 73- 522 70 87, tove.svansson@totalresurs.se

Om Total Resurs
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition är att vara den bästa arbetsplatsen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 6 maj 2020 (34 dagar kvar)