Ordermottagare, administratör,lageransvarig och assistent

Ordermottagare, administratör,lageransvarig och assistent

Ditt huvudansvar kommer vara att ta emot ordrar via mail, telefon och besök. Du kommer att ansvara för att registrera och hantera ordern som kommer in samt att lämna leveransbesked till kunden.
Din uppgift är att bemöta kunderna med utmärkt service och etablera goda, långsiktiga relationer. I tjänsten ingår även ett ansvar för vårt hämtlager (ta emot leveranser, sätta upp på hyllor, förpacka produkter, fylla i alla eventuella papper som behövs för försändelsen etc.).
Du kommer även att vara en hjälpande hand till andra avdelningar. Som anställd hos oss har du både goda utvecklingsmöjligheter samt ett varierat arbete. Trots att Paradox Security är ett väletablerat företag drivs det snarare som ett start-up bolag med en snabbrörlig verksamhet och korta beslutsvägar.

Kvalifikationer och färdigheter
Fullständiga gymnasiebetyg.
God datorvana och att du behärskar grunderna i Office-paketet. Svenska i tal och skrift.
Erfarenhet av administrativt arbete & orderhantering/behandling är meriterande.
Förmåga att lyfta upp till 15 kilo i taget utan hjälp.
Körkort är meriterande.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är prestigelös och positiv samt gillar att ta egna initiativ. Du är driven, stresstålig, metodisk samt strukturerad och ser det som en självklarhet att alltid hålla en hög servicenivå och visa ett professionellt bemötande. Ett intresse av teknik och säkerhet är meriterande.

Omfattning: Heltid
Urval i den här rekryteringen kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Skicka din ansökan till info@paradox-security.se
Paradox Security arbetar med säkerhetsfrågor och dess produkter, därför kommer utdrag ur belastningsregistret begäras vid anställning.

Arbetsplats: Skärholmen, Stockholm

Arbetstid: Dagtid, helgfri måndag till fredag 08:00 – 17:00

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anneli Sandevik, Marknadschef på telefon 08-556 465 50. Läs mer om Paradox Security på www.paradox-security.se
Mer info
Kontaktperson Anneli Sandevik
Telefon 0855646550
Email Mejla Anneli Sandevik
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.paradox-security.se
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Paradox Security AB är generalagent i Norden bland annat för den Kanadensiska säkerhetstillverkaren Paradox Security Systems Ltd – en av världens 10 största tillverkare av kompletta egenutvecklade säkerhetssystem. Paradox produkter finns representerade i över 130 länder.

I Sverige finns Paradox produkter installerade i allt från slott, herrgårdar och hotell, kyrkor, tillverkningsföretag och industrier, bilhallar, handelsområden (som exempelvis Barkarby outlet), butiker till kommunala anläggningar som till exempel skolor, daghem och idrottshallar, privatbostäder samt nybyggnationer.

Paradox Security har godkända säkerhetsprodukter ända upp till nivåklass 4.