HR-generalist till Pöyry

HR-generalist till Pöyry

Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Vi erbjuder tjänster inom kraftproduktion, transmission & distribution, skogsindustri, bioraffinering & kemi, gruv & metall, samt infra, vatten och miljö. Tillsammans levererar vi smarta lösningar och arbetar med de senaste digitala innovationerna. I Sverige är vi ca 500 experter, utspridda på 16 kontor. Under 2018 är vi stolta över att fira vårt 60-års jubileum och förra året blev vi utsedda till en av Sveriges 10 bästa arbetsgivare i kategorin medelstora företag, i Universums årliga undersökning.

Lockas du av tanken på att tillhöra en kompetent grupp HR-kollegor med en stark teamkänsla där du dessutom får en självständig roll med mycket eget ansvar? I rollen som HR-generalist på Pöyry kommer du i kontakt med många olika områden inom HR. Rollen är helt rätt för dig som vill vara med på en spännande förändringsresa och som trivs i en trevlig och prestigelös miljö.

Pöyry söker dig som är har en god förmåga att kunna prioritera dina arbetsuppgifter, är initiativtagande och som inte är rädd för att hugga i där du behövs mest. Du brinner för att ge dina chefer fantastisk service och föredrar en roll där du får arbeta både högt och lågt. I och med att bolaget står inför en förändringsresa är det även viktigt att du kan bidra med trygghet och stabilitet. Din HR-chef kommer att ge dig frihet under ansvar vilket du också föredrar. Hon kommer att lita på att du driver ditt arbeta framåt på ett noggrant, strukturerat och självständigt sätt samtidigt som du vet när du behöver stämma av. Vi tror även att du har ett intresse för system och har inga problem att sätta dig in i nya.

Du kommer att arbeta med processer kopplade till hela HR-året och kommer bland annat:
  • Arbeta med olika HR-system och övrig administrering såsom att ta fram avtal, tjänstebilar etc.
  • Att vara ett viktigt stöd för chefer runtom i landet
  • Vara delaktig eller driva processen kring lönekartläggning
  • Ansvara för frågor kring mobility mellan Sverige och Finland
  • Vara delaktig i förhandlingar och vid frågor kring arbetsrätt och kollektivavtal
Din bakgrund och erfarenhet:
  • Akademisk examen inom HR eller motsvarande
  • Ca 2-4 års erfarenhet från HR-arbete där du kommit i kontakt med många områden inom HR
  • Kunnig inom svensk arbetsrätt
  • Flytande på både svenska och engelska
  • God systemvana
Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som beräknas pågå i minst 6 månader med goda chanser till förlängning. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Felicia Fischerström, felicia.fischerstrom@jurek.se 0708 -10 24 19. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: HR-administratör HR-assistent HR-generalist HR-koordinator HR-specialist
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.