Ingenjör / Deltidsarbete / Sommarjobb / Pöyry

Ingenjör / Deltidsarbete / Sommarjobb / Pöyry

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten beräknas starta i september och du beräknas arbeta deltid cirka en dag i veckan. Till våren 2019 är tanken att du skall göra ditt exjobb hos Pöyry. Du kommer att arbeta på Pöyrys avdelning Civil engineering. Du väljer i samråd med Pöyry ämnet för ditt exjobb, ett önskemål från Pöyrys sida är att exjobbet på något sätt berör byggprojekteringens digitaliseringsresa. Arbetsuppgifter kommer att bland annat innefatta:
  • Modellering samt rita konstruktioner i 3DModel
  • Projektering
  • Byggkonstruktion
  • Läsa in dokumentation
Under deltidsarbetet samt exjobbet kommer du att vara anställd som konsult av Studentwork men arbeta hos Pöyry. Efter din examen är ambitionen att tjänsten går över till en heltidstjänst med direkt anställning hos Pöyry.

Din profil

Vi söker dig som under våren 2019 läser sista terminen av civilingenjörsutbildningen med inriktning mot bygg, planering, animation eller liknande. Vi söker dig som vill arbeta i en internationell koncern med stora utvecklingsmöjligheter. Som person är du konsultativ och noggrann, har hög social kompetens och är flexibel i ditt arbete. Du arbetar med kunden i fokus och har lätt för att samarbeta med andra. Du är nyfiken, engagerad och har stort intresse för att hela tiden vidareutbilda dig och lära dig nya saker. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du ett år kvar på din civilingenjörsutbildning? Är du intresserad av att få möjligheten att arbeta och få nya erfarenheter i höst? Vill du ha ett deltidsarbete under utbildningen som kan leda till en heltidsanställning efter examen? Då kan du vara den vi söker!
Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. De levererar strategisk rådgivning och ingenjörstjänster med stor kapacitet och hög kompetens för genomförande av projekt. Deras fokusområden är skogsindustri, kraftproduktion, transmission & distribution, kemi & bioraffinering, gruv& metall, transport och vatten. Deras 5 000 experter arbetar årligen i 10 000 projekt. Tjänsten är förlagd på bolagets kontor i Stockholm.

Är du den vi söker? Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag