PÅ Media söker digitaltryckare som även hanterar efterbehandling

PÅ Media söker digitaltryckare som även hanterar efterbehandling

Är du den vi söker till vårt tryckeri i Stockholm?

Vi söker dig som har god erfarenhet som tryckare, traditionell offset eller digitaltryck. Det är en fördel om du har erfarenhet av HP Indigo digitalpress, men inget krav. PÅ Media erbjuder om det är aktuellt en utbildning för att bli HP Indigo operatör, utbildning sker på Visutech Digital Academy i Göteborg.

Arbetsuppgifter är printoperatör i HP Indigo digitalpress, utöver det arbetar man med efterbehandling som skärning, falsning, broschyrhäftning, laminering med mera. Tryckeriet arbetar nära ihop med vår storformatsavdelning. Vi arbetar främst med dagskift och vi söker för en heltidstjänst.

Vi tror att du är:
  • Noggrann och strukturerad
  • Sätter kunder främst och tänker kvalité
  • Är serviceminded
  • Flexibel och ödmjuk
Vi som företag är framåt och investerar framgångsrikt på vårt tryckeri och senast tog vi in produktionslösningar för digital foliering och digital stansning. Vi är ett företag i absoluta framkant inom vår bransch.

PÅ Media är utöver ett mycket modernt tryckeri även en kreativ produktionsbyrå som arbetar med uppdrag inom grafisk formgivning, repro, webbproduktion och crossmedia som exempel.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss.
Mer info
Telefon 08-599 080 50
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pamedia.se/
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PÅ Media är ett företag som startade år 2000 och vi har vår verksamhet i moderna lokaler i Hägersten, Stockholm.

PÅ Media är ett tryckeri och en kreativ produktionsbyrå. Vi är den nya tidens företag inom vår bransch som erbjuder en helhet vare sig det är tryckt eller digital kommunikation.