Miljöinriktad CAD-konstruktör

Miljöinriktad CAD-konstruktör

Villl du arbeta i ett företag i den absoluta framkanten av miljöteknik? Är du en duktig CAD-konstruktör med ett par års erfarenhet? Då har vi rätt plats för dig.

Till Ozontech söker vi nu en självgående CAD-kontruktör. Rollen går ut på att producera underlag till tillverkning. Ozontech jobbar med att rena bla annat vatten och luft genom att använda ozon på ett smart sätt.

Tjänsten är heltid och tillsvidare och placerad i superfina lokaler i Hägersten. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som CAD-konstruktör kommer du att jobba både självständigt och som en del av företagets utvecklings - och produktionsorganisation. Rollen går ut på att ta fram konstruktionsunderlag för tillverkning av produkter och för produktutvecklingsprojekt. Underlagen gäller nykonstruktion, förbättringar och utvecklingsarbete. Du kommunicerar med andra konstruktörer, tillverkare och underleverantörer på daglig basis. Det händer att du jobbar du i projektform och inte sällan arbetar du med parallella uppdrag.

Vem är du?

Vi förutsätter att du är en teknikintresserad person som utmanas av problemlösning och av att gå i mål med arbetsuppgifter. Högskola inom konstruktion/mekanik eller motsvarande utbildning är ett minsta krav. Kunskap 2D- och 3D-CAD givetvis ett krav. Erfarenheter inom produktutvecklingsprojekt och kunskaper om processteknik önskvärda. Gärna kunskaper om certifiering och regulatoriska krav. Erfarenhet av bearbetningsteknik inom verkstadsindustri räknas meriterande. Du som söker har minst 2 års motsvarande arbetslivserfarenhet. Företaget värdesätter tankar och kommentarer kring våra processer och produkter då vi ständigt strävar efter förbättring, såväl inom organisationen som ute på fältet. Vi tror att du har mycket god kommunikationsförmåga och en god portion samarbetsförmåga. Som person är du dessutom strukturerad och noggrann.

Om verksamheten

Ozonetech är ett svenskt, flerfaldigt prisbelönat, cleantech-företag som utvecklar och marknadsför premiumsystem och lösningar för att rena, desinficera och ta bort lukt från luft och vatten.
Företaget grundades i början av 1990-talet och kärnteknologin patenterades 1996. Sedan dess har tekniken förädlats avsevärt och resulterat i flera banbrytande applikationer. Idag erbjuder vi marknaden den mest kompetenta och miljövänliga reningstekniken. Tack vare effektivitet, tillförlitlighet, låga energiförbrukning och låga underhållskostnader befinner sig Ozontech i den allra främsta framkanten teknikmässigt i världen
Ozonetech har huvudkontor i Stockholm och lokala försäljningskontor i Finland, Estland och Tyskland. Vår forskning och utveckling, produktion, testning och certifiering av system och lösningar sker på huvudkontoret i Stockholm.
Mer info
Kontaktperson Joacim Jonasson
Telefon 08 555 651 26
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)