Säljare av serviceavtal

Säljare av serviceavtal

- till ett av Sveriges snabbast växande företag inom luft-
& vattenrening

Vi sitter i nya moderna lokaler i Västberga och söker fler kunniga medarbetare som vill arbeta med ny miljövänlig teknik för luftrening och vattenbehandling.

Vårt erbjudande
Vi söker dig som vill och vågar ta stort eget ansvar, och för rätt person också stor handlingsfrihet och påverkansgrad. Rollen är kund- och verksamhetsnära, och du har stor möjlighet att utveckla vidare rollen.

Du kommer att jobba på ett företag med stark tillväxt och dina resultat kommer att direkt påverka både dig och företagets utveckling.

Vi värdesätter tankar och kommentarer kring våra processer och produkter då vi ständigt strävar efter förbättring, så väl inom organisationen som ute på fält.

Lön/förmåner
  • Fast grundlön
  • Rörlig bonus baserad på prestation
  • Friskvårdsbidrag
Vi söker dig
Du kommer jobba självständigt som säljare av våra serviceavtal till våra befintliga kunder som har våra produkter men ännu inget serviceavtal. Arbetet sker i huvudsak från kontoret i Västberga men en del kundbesök kommer att förekomma.

Företagskulturen är starkt präglad av entreprenörsanda där endast din egen ambition och kompetens sätter gränserna. Som ansvarig säljare kommer dina dagar bli intensiva, med många snabba puckar och nya intressanta utmaningar.

Du har ett gediget intresse för försäljning och en stark vilja för att lyckas då vi värdesätter din inställning och driv högt. Du drivs av att utvecklas som person och trivs i hetluften där kunden och affären ligger i fokus. Du är ambitiös och självgående, och tar ansvar för att driva affärerna i mål. Samtidigt är du prestigelös, service-minded och har goda kommunikationsgemenskaper då du kommer att vara i kontakt med både kunder, leverantörer och kollegor.

Lockas du av att vara med på en spännande resa med Ozonetech och är sugen på en ny utmaning i ett bolag med stark tillväxt? Då är det här rollen för dig!

Kvalifikationer

Krav
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom sälj
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Tredje språk, så som tyska eller finska
Intresserad?
Kontakta gärna oss ifall du känner att du vill bli en del av vårt team, eller i fall du har några som helst frågor kring oss som företag eller tjänsten.

Start: Enl. ö.k.
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Sista ansökningsdag: 23 mars 2019
Kontaktperson: Daniel Binett

Din ansökning ska innehålla CV, personligt brev och ev. referenser från tidigare jobb.

OBS!!! Ansökningar tas endast emot per e-post.

Ansökningar granskas löpande och tjänsten kan då komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Daniel Binett
Email Mejla Daniel Binett
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 mars (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ozonetech är ett svenskt flerfaldigt prisbelönat miljöteknikföretag som sedan verksamheten startade 1993 har erbjudit premiumprodukter för rening av luft och vatten med ozon.

Tack vare vår unika teknik och vårt djupa know-how är vi idag ett snabbt globalt växande företag med installationer i sex världsdelar.
All utveckling och tillverkning sker i Sverige och vi har egna specialister för rådgivning, projektering, installation och service.

Som ett Center of Excellence inom rening medverkar vi också i det internationella arbetet att ta fram globala standarder för reningslösningar.

På Ozonetech har vi en stark drivkraft att minska energislöseri, miljöbelastning och hälsorisker. Våra lösningar skapar idag nytta inom process- och livsmedelsindustrin, fastigheter, storkök och på privatmarknaden.

Läs gärna mer på www.ozonetech.com.

Om ozon och ozonrening

Ozon, även kallat aktivt syre, är en naturlig gas som bildas av syre. Ozon är ett mycket kraftfullt oxidationsmedel. Det renar luft och vatten från bakterier, virus och andra mikroorganismer och eliminerar lukter utan att producera några farliga biprodukter (restozon återgår till syre). Det är naturens egen reningsprocess.

Ozon är en instabil gas och produceras på plats av ozongeneratorer. Det är ett effektivt och miljövänligt alternativ till andra reningsprocesser som ofta sker med kemikalier.

Processen dödar mikroorganismer och renar, behandlar och desinficerar luft och vatten. Ozon kan också användas för att förbättra luften och vattnets odör, smak och färg. Andra fördelar inkluderar minskad brandrisk i t ex imkanaler i restauranger, minskade kostnader för att tillvarata kemikalier och andra restprodukter från traditionella reningsprocesser, och möjligheten att återanvända spillvärme i form av renad luft för uppvärmning och därmed spara pengar.

Ökade krav på bl a ventilation och strängare lagstiftning för luft- och vattenrening driver marknaden för rengöring med ozon. Många fastighetsägare och industrier kan spara stora belopp på att rena luft och vatten med ozon istället för med traditionella metoder (t ex kemikalier).