Studenter se hit! Extrajobb plock & pack Söderort

Studenter se hit! Extrajobb plock & pack Söderort

Ingress

Är du studerande och söker deltids- eller extraarbete? Vi har flera viktiga och roliga uppdrag för dig som gillar att hålla sig aktiv, skapa erfarenhet och tjäna extra pengar på sidan av studierna i Stockholm!

Vi söker även dig som redan har ett deltidsarbete men som vill jobba extra utöver nuvarande arbetsplats.

Dina arbetsuppgifter

Just nu behövs en extra kraftsamling för plock och paketering av varor ute hos våra kunder. Är du en noggrann person som gillar att hugga i och som har en professionell inställning till ditt arbete? Då har du hittat rätt!

Vi letar nu efter positiva lagermedarbetare både inom terminal, lager och logistik. Arbetsuppgifterna består av plock, packning och sortering av varor samt truckkörning. Du får dessutom vara med och bidra till samhället nu när det behövs som mest!

Din profil

Vi söker dig som är en fena när det gäller effektiv sortering och packning och du gillar att hålla ordning och reda. Om du är engagerad och har en god samarbetsförmåga kommer du att trivas bra hos oss. Tidigare erfarenhet från arbete inom lager, logistik eller terminal är meriterande.

Erbjudande

Du kommer själv kunna styra din arbetstid i förhållande till studierna. Vi önskar dock att du är tillgänglig minst 2 dagar i veckan.

Arbetet som konsult på Otiga ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som studerande öppnar du upp dörrar till framtida arbeten inom ditt område, där vi vill kunna utvecklas tillsammans med dig.

Tillsättning av tjänsten sker omgående, därmed sker intervjuer löpande så tveka inte på att skicka in ditt CV redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Stockholm. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän.

Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi på friskvård för våra konsulter där målet är att ha branschens friskaste personal. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på Otiga.se.

Vid frågor om tjänsten kontakta Julia Asplund på julia.asplund@otiga.se