Receptionist på 90% till attraktiv kund i centrala Stockholm

Receptionist på 90% till attraktiv kund i centrala Stockholm

Ingress

Vi söker nu en serviceinriktad receptionist till ett härligt team inom en utav Sveriges största Facility Management bolag. I rollen som receptionist kommer du agera som ett viktigt ansikte ut mot besökare samtidigt som du får träffa och hjälpa kollegor såväl som kunder varje dag, där ingen dag är den andra lik. Om du vill arbeta inom service och med ett arbetsteam fullt av driv ska du söka denna tjänst! Tjänsten är på 90%, och arbetet sker i fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som receptionist består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att svara på frågor och finnas till hands för alla som vistas lokalerna. I det dagliga arbetet kommer du ägna dig åt enklare administrativa uppgifter såsom bokning och beställning av konferenser, luncher och material. Ditt ansvarar inkluderar även att tillsammans med dina kollegor se till att lokaler, konferensrum och ytor är i fint skick och att nödvändig utrustning och material alltid finns till hands.

Din profil

Som person är du glad, samarbetsvillig och du tycker om att arbeta i en kreativ miljö. Du har en hög känsla för service och trivs bra i mötet med nya människor. Vi ser att du är bekväm i att ta egna initiativ och att du har en positiv inställning till det du gör. Tidigare erfarenhet av service är meriterande, men det viktigaste är att du vill vara med och skapa en positiv upplevelse för besökare och kollegor. Du talar och skriver svenska obehindrat och är bekant med Office-paketet. Utöver detta är du serviceminded, självgående, tar egna initiativ, prestigelös och har ett sinne för ordning och reda. Du ska även ha förmåga att periodvis arbeta i ett högt tempo med fortsatt hög servicenivå och bibehållen kvalitet.

Erbjudande

Arbetet som konsult på Otiga ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Tillsättning av tjänsten sker omgående, därmed sker intervjuer löpande så tveka inte på att skicka in ditt CV redan idag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Othilia Roos Englund
Telefon 0733512787
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Stockholm. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän. Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på Otiga.se.