Labbassistent till kund i Norrort, på del - eller heltid!

Labbassistent till kund i Norrort, på del - eller heltid!

Ingress

Är du student och vill arbeta eftermiddag, eller vill du arbeta heltid och eftermiddagar? Nu söker vi en Labbassistent till vår kund i Märsta. Tjänsten är flexibel och riktar sig till dig som söker efter deltids eller heltidsjobb. Tjänsten startar omgående, med chans till upp till 6 månaders uppdrag. Arbetet gäller främst eftermiddagar, cirka kl 13:00 tom. 23:00, men även dessa arbetstider är flexibla och kan anpassas efter individ. Arbetsdagarna är förlagda måndag-fredag, och du ingår i ett arbetsteam på cirka 10 personer/skiftlag. Tjänsten startar omgående, därför ser vi fram emot din ansökan redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Dina arbetsuppgifter

Som Labbassistent är du en noggrann person som ser noggrannhet före snabbhet. Du kan urskilja på färger och har öka för detaljer. Du gillar matematik och känner dig trygg i att räkna ut tal och kombinationer. Som Labbassistent kvalitetssäkrar du produktionens produkter och arbetar i ett PPK labb. En merit är att du som söker har någon form av lager-/ eller industrivana och du har arbetat i en miljö som innehar produktion. I din egenskap är du positiv och professionell, du har ett starkt säkerhetstänk och arbetar metodiskt. Du gillar fysiskt arbete och vi ser det som en merit är om du har truckkort A samt B. Då du arbetar i skiftlag ska du vara en teamplayer som drivs av att arbeta med andra, ett annat ledord är att du är prestigelös i din roll som labbassistent. Vi ser att du som söker bor i Stockholm med omnejd. Kunden är ett produktionsbolag som har funnits i 150 år och 1800 anställda världen över. Kunden ligger med 5 minuters gångpromenad från kollektivtrafik. Tjänsten är ett konsultuppdrag, och du kommer att arbeta som konsult för Otiga Stockholm.

Ansökning

Arbetet som konsult på Otiga ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som konsult hos Otiga har du förmåner såsom friskvårdsbidrag och kompetensutveckling i fokus! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Det är vi som är Otiga Stockholm. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän. Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi på friskvård för våra konsulter där målet är att ha branschens friskaste personal. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på Otiga.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (1 dag kvar)