Projektsamordnare

Projektsamordnare

Ingress

Har du, precis som vår kund, ett brinnande intresse för projektledning och samhällsbyggnation? Nu söker vi för vår kunds räkning en Projektsamordnare för framtida projekt inom tunnelbyggnation.

Dina arbetsuppgifter

Du leder och samordnar miljö-/hållbarhetsarbetet i produktionsarbetet enligt de förutsättningar som gäller enligt kontraktet. Ansvarar för miljö-/hållbarhetsarbetet på arbetsplatsen och säkerställer att kontroller, mätningar och dokumentation görs korrekt och i tid.
Planerar arbetet inom hållbarhet tillsammans med produktions-och blockchefer för en effektiv framdrift av hela entreprenaden.

Ansökning

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningdatum. Vid eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Pär Söderlund på par.soderlund@otiga.se Välkommen med din ansökan!

Din profil

Vi söker dig som har arbetat med minst ett tunnelprojekt där du har varit involverad i infrastruktur- och anläggningsprojekt i stadsmiljö, antingen som konsult, beställare eller entreprenör i (projekt-)ledande positioner.
Du har utbildning och god erfarenhet av BAS-U/BAS-P och du vill arbeta i genomförandeskedet i samhällsbyggnadsprocessen med fokus på hållbarhet och kvalitetsuppföljning.

Erbjudande

Vår kund erbjuder rätt person en viktig och spännande roll i ett internationellt företag med sina rötter i Turkiet. Företaget ser stora möjligheter att expandera i Sverige och letar nu fler stjärnor som vill vara med och ta satsningen i Sverige till nästa nivå. Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad.

För mer information besök vår hemsida; www.otiga.se