Terminalmedarbetare till kund i Arlanda

Terminalmedarbetare till kund i Arlanda

Ingress

Vill du utvecklas i rollen som terminal- och inbound medarbetare? Vi söker nu efter två nya medarbetare som vill verka som konsult, hos en av nordens största leverantörer inom post- och budtransporter, i området av Arlanda. Är du intresserad? Läs då vidare i annonsen!

Dina arbetsuppgifter

Som inbound- och terminalarbetare kommer du huvudsakligen att arbeta med truckkörning, sortering av varor, lasta och lossa bilar samt plock och pack. En viktig del i det dagliga arbetet är att hantera motviktstruck och skjutstativ. Du kommer att ingå i ett härligt team som har ett stort engagemang, där teamet värdesätter laganda, flexibilitet och säkerhet.

Ansökning

Tillsättning av tjänsten sker omgående, därmed sker intervjuer löpande så tveka inte på att skicka in ditt CV redan idag!

Din profil

Vi söker dig som är bra på truckkörning, motviktstruck och skjutstativ. Du förstår vikten av en säker hantering av varor och material. Du tycker om att hålla ordning och reda samt arbeta utifrån ett strukturerat förhållningssätt med stor vikt på kvalitet. Du är dessutom engagerad och har en god samarbetsförmåga, något vi på Otiga också värdesätter. Till denna tjänst letar vi efter dig som har tidigare dokumenterad erfarenhet från arbete inom lager, logistik, terminal eller industri. Truckkort A1- A4 samt B1-B4 är ett krav, samt erfarenhet av motviktstruck och skjutstativ.

Erbjudande

Som konsult hos Otiga med uppdrag hos följande kund, kommer du att arbeta måndagar - fredagar kl 07-16. Arbetet är främst förlagt dagtid, dock kan arbete under kvällar och helger förekomma i mindre utsträckning.

Varför ska du välja Otiga? Som konsult hos oss skapar du ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som medarbetare hos oss öppnar det upp dörrar till framtida arbeten inom ditt område, där vi vill kunna utvecklas tillsammans med dig.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Stockholm. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän. Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi på friskvård för våra konsulter där målet är att ha branschens friskaste personal. Hos oss på Otiga är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på Otiga.se