Sommarjobb, operatör till färgindustri

Sommarjobb, operatör till färgindustri

Ingress

Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med fysiskt arbete och samtidigt vill använda dig av hjärnan! Vi söker nu studenter som vill jobba extra i vår och sommar som operatör inom färgindustrin i Märsta.

Dina arbetsuppgifter

Som operatör är du med i ett av leden i färgtillverkningen där man utefter recept tillverkar färgen. Det förekommer även truckkörning och enklare logistikuppgifter som packning och utkörning. I arbetet ingår 2-skift, vardagar måndag-fredag, och du kommer ingå i ett arbetsteam på cirka 10 personer/skiftlag.

Ansökning

I denna roll samarbetar kunden med Otiga Stockholm, du som konsult blir därmed anställd hos oss på Otiga. Arbetet som konsult på Otiga ger dig ett brett kontaktnät, fina karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Tillsättning av tjänsten sker omgående, därmed sker intervjuer löpande så tveka inte på att skicka in ditt CV redan idag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Din profil

För den här tjänsten kommer du trivas om du har ett starkt säkerhetstänk, är positiv och noggrann. Du får även möjlighet att arbeta med hjärnan i det att produktionen arbetar utefter recept som kräver visst matematiskt kunnande. Har du någon form av lager/industrivana och-/eller truckkort A samt B är detta meriterande.
Mer info
Kontaktperson Julia Asplund
Telefon 0733512755
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Stockholm. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän. Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi på friskvård för våra konsulter där målet är att ha branschens friskaste personal. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på Otiga.se.