Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Ingress

Letar du nya utmaningar inom redovisning? Vi söker nu efter en positiv och lösningsorienterad Redovisningskonsult till en av våra kunder i Älvsjö. Ta chansen att starta på en arbetsplats som värnar om god sammanhållning och långsiktig utveckling!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i ett familjärt och drivet team som erbjuder företag högkvalitativa tjänster inom ekonomisk rådgivning, administration och redovisning såväl som ekonomiska helhetslösningar.

Som Redovisningskonsult arbetar du självständigt med uppgifter som bokslut, årsredovisning, löpande bokföring och avstämningar med dina kunder. I rollen kan du dessutom komma bistå som stöd vid deklarationer, moms-och skattefrågor. Du arbetar nära dina kunder med stort fokus på hög service och långsiktiga relationer.

Din profil

Vi tror att du som söker denna tjänst har minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete med löpande bokföring, årsbokslut och årsredovisning. Har du dessutom god erfarenhet av att arbeta med löner och inkomstdeklarationer är detta ett stort plus.

Vidare söker vi dig som motiveras av att växa i en liten mindre och intim organisation med stark teamkänsla, mycket glädje och goda möjligheter till långsiktig utveckling. Som person har du en positiv inställning till ditt arbete och ett ödmjukt tillvägagångssätt gentemot din omgivning.

Du trivs som allra bäst i en miljö som uppmuntrar till att ta egna initiativ och du är duktig på att själv hitta nya lösningar och driva ditt arbete framåt. Du har förmågan att ta dig ann dina kunder på ett pedagogiskt och serviceinriktat sätt. Är du dessutom en fena på att arbeta strukturerat, kommer du passa utmärkt i denna tjänst!

Om företaget
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Otiga hjälper företag och organisationer med kompetensförsörjning genom kvalitetssäker bemanning- och rekrytering. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter. Att vi finns där våra kunder verkar innebär att vi har förståelse för hur arbetsmarknaden ser ut just här.

Sök tjänsten via otiga.se. Har du frågor gällande tjänster går det bra att kontakta rekryteringsansvarig för denna tjänst på julia.asplund@otiga.se