Otiga Stockholm söker administratörer

Otiga Stockholm söker administratörer

Dina arbetsuppgifter

Vi söker administratörer för kommande uppdrag i Stockholm. Som administratör kommer dina arbetsuppgifter variera beroende på uppdrag, men vanligt förekommande är fakturahantering, systemadministration och ha kontakt med både kunder och kollegor via mail samt telefon.

Din profil

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av ett administrativt arbete. Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du är en lösningsorienterad person som gillar att få saker gjort. Vidare är du kommunikativ och räds inte för att ta kontakt med personer i eller utanför företaget. Du motiveras av att ständigt förbättra och effektivisera ditt dagliga arbete.

Erbjudande

Arbetet som konsult på Otiga ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Tillsättning av tjänsten sker omgående, därmed sker intervjuer löpande så tveka inte på att skicka in ditt CV redan idag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Stockholm. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän. Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi på friskvård för våra konsulter där målet är att ha branschens friskaste personal. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på Otiga.se.

Vid frågor om tjänsten kontakta Julia Asplund på telefonnummer 0733512755 eller maila till julia.asplund@otiga.se