Innesäljare till kund i söderort

Innesäljare till kund i söderort

Ingress

Har du erfarenhet av innesälj, kundsupport, eller den tekniska industrin? Nu söker vi dig som har intresse för att arbeta med innesälj för maskinkomponenter mot tillverkningsindustrin! Som vår nya konsult kommer du att arbeta ute på uppdrag hos kund strax söder om Stockholm

Dina arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare kommer du att tillsammans med andra medarbetare organisera verksamhetens innesälj, ordermottagning och orderhantering. I rollen arbetar du kundbaserat, metodiskt och noggrant. Du arbetar för att skapa en god kundnöjdhet och försäljning. Som bolagets innesäljare innehar du en hög service gentemot bolagets kunder och arbetar i olika processer samtidigt. Du behärskar olika frågeställningar och uppgifter metodiskt. I ditt dagliga arbete hanterar du orders i bolagets affärssystem samt besvarar kunder via mail och telefon.

Ansökning

Följande uppdrag är ett konsultuppdrag på heltid i 6 månader, men goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är måndag - fredag under kontorstider. Tillsättning av tjänsten sker efter överenskommelse. Urval sker löpande, sök därför tjänsten redan idag.

I följande konsultuppdrag är Otiga Stockholm arbetsgivare där du som konsult är uthyrd på uppdrag hos kund. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rekryterande Konsultchef Othilia Roos Englund på telefon 073 351 27 87.

Din profil

Vi tror att du som är relevant för tjänsten har en teknisk bakgrund, gymnasial eller eftergymnasial. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta inom maskinteknik, produktion eller tillverkning, vilket även är en bakgrund och erfarenhet som du har ett starkt intresse för och vill utvecklas mer inom. Högt meriterande är om du har 1-2 års branscherfarenhet, allra helst inom teknisk industri eller maskinteknik.

Som person är du väl analytisk, lösningsfokuserad och målmedveten. Du har en hög servicekänsla där det är viktigt för dig att skapa kundnöjdhet, i din professionella roll som innesäljare. Du vill ta dig själv och bolaget framåt där du tror på att ni tillsammans kan utveckla och organisera företaget, samtidigt som du tycker om att ha ansvar för flera processer samtidigt. Du har en god systemvana och vi ser det som starkt meriterande om du har arbetat i systemprogram såsom Scala och Superoffice. Meriterande för tjänsten är att du har goda kunskaper i Excel samt Officepaketet. Du behärskar flytande svenska och engelska, att kunna tala och förstå tyska är meriterande.

Erbjudande

Som Konsult hos oss på Otiga erbjuds du en utvecklande tjänst i en utvecklande miljö, inom en internationell marknad. Som konsult erbjuder vi friskvårdsbidrag och marknadsmässiga löner.
Mer info
Kontaktperson Othilia Roos Englund
Telefon 0733512787
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad.