Innesäljare för konsultuppdrag

Innesäljare för konsultuppdrag

Ingress

Är du Innesäljaren som vill utvecklas inom den tekniska industrin? Har du flera års erfarenhet av innesälj för tekniska komponenter? Nu söker vi på Otiga efter en innesäljare med intresse för maskinkomponenter, produktion samt tillverkning, och som vill verka som konsult hos kund i Stockholm!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Innesäljare kommer du att tillsammans med andra i teamet organisera verksamheten, med fokus på kunder, processer och kvalité. Du behöver förstå vikten av hög service och kundfokus samt förmågan att arbeta med flera processer samtidigt, därför är det viktigt att kunna behärska olika frågeställningar och uppgifter. Konsultuppdragets huvudsakliga ansvarsområde är att hantera orders i bolagets affärssystem samt att hantera mail och inkommande kundsamtal.

Din profil

Vi tror att du som är relevant för tjänsten har en teknisk bakgrund, gymnasial eller eftergymnasial, samt minst tre års branscherfarenhet inom den tekniska industrin. Vi vill att du har arbetat inom områden såsom maskin, produktion eller tillverkning, vilket även är en bakgrund och erfarenhet som du har ett starkt intresse för och vill utvecklas mer inom.

Som person är du väl analytisk, lösningsfokuserad, målmedveten och har en hög servicekänsla, där det är viktigt för dig att skapa en hög kundnöjdhet. Du vill ta dig själv och det övriga teamet framåt där ni tillsammans utvecklar och organiserar verksamheten. Vi ser det som starkt meriterande om du har arbetat i systemprogram såsom Scala och SuperOffice. Krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i Excel samt pratar flytande svenska och engelska.

Erbjudande

Följande uppdrag är ett konsultuppdrag på heltid i 3-6 månader, med goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är måndag - fredag kl 08-17. Uppdragsorten är i Stockholm, därmed ser vi att du som är relevant för tjänsten kan pendla till uppdragsplatsen med egen bil. Tillsättning av tjänsten sker omgående. Hantering av urvalet sker löpande, sök därför tjänsten redan idag då tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. I följande konsultuppdrag är Otiga Stockholm arbetsgivare där du som konsult är uthyrd på uppdrag hos kund. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rekryterande Konsultchef Othilia Roos Englund på telefon 073 351 27 87.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad!

För mer information gå till www.otiga.se