Driven ekonomiansvarig till ideell verksamhet

Driven ekonomiansvarig till ideell verksamhet

Ingress

Har du erfarenhet av ekonomi och vill samtidigt få chans att bidra till en bättre värld? Tycker du om att stötta andra och utveckla organisationen i ditt arbete? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning en driven ekonomiansvarig till deras verksamhet i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiansvarig har du det övergripande ansvaret för ekonomin. Det innefattar arbete så som budget, ekonomisk uppföljning och rapportering, bokslut samt analys och ekonomiska prognoser, där du själv även är operativ. I tjänsten ingår också arbete med skatt, deklarationer, avstämningar och löpande bokföring. Du agerar samordnare får organisationens controllers samt ekonom- och löneadministration, samt hanterar avtal mellan olika aktörer inom och utanför organisationen såväl som bistår i försäkringsfrågor och kontakt med revisorer.

Som ekonomiansvarig är du ett viktigt stöd för ledningsgruppen samt övriga verksamheten gällande budget samt övriga ekonomiska frågor.

Din profil

Som person är du ansvarstagande och noggrann med stor analytisk och kommunikativ förmåga. Vidare ser vi att du är van och bekväm i rollen som ekonomiansvarig, har sinne för att samarbeta och tycker om att bidra till organisationens utveckling. Du är en nyfiken, lösningsorienterad problemlösare som kan ha ett pragmatiskt förhållningssätt när det krävs. Som ekonomiansvarig för en ideell organisation får du möjligheten att samverka med en stor grupp av olika människor. Vi ser därför att du är serviceminded och uppskattar att möta människor med olika bakgrund och åsikter, samt trivs med ett samtalsklimat där det är högt i tak.

Erbjudande

Lön efter överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Julia Asplund
Telefon 0733512755
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (22 dagar kvar)