Flexibel fastighetsskötare sökes för kommande uppdrag i Stockholm

Flexibel fastighetsskötare sökes för kommande uppdrag i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Gillar du att arbeta med händerna? Har du naturligt positiv inställning och drivs av att göra kunder nöjda? Då är du den vi söker! Vi på Otiga söker nu för kunds räkning fastighetsskötare för kommande uppdrag i Stockholmsområdet. I rollen som fastighetsskötare kommer du att jobba med en rad olika uppgifter. Bland annat inkluderar arbetet rondering av fastigheter, mindre reparationer samt att ta emot och hantera felanmälningar från hyresgäster. Primärt utgörs rollen av felhjälpande underhåll i diverse fastigheter (båda handel och kontorshyresgäster). Dina arbetsdagar innefattar normala arbetstider och utförs stundvis tillsammans med kollega men även på egen hand. Som person ser vi därför att du är strukturerad, serviceminded och gillar att arbeta i team såväl som ensam.

Din profil

Som person är du praktiskt lagd med erfarenhet av hantverksarbete, enklare reparationer, hantering av kontorsutrustning interntransporter, lås och nycklar. Du är en trygg och förtroendeingivande person med ett utåtriktat trevligt bemötande. Har en god förståelse för säkerhet som du kombinerar med hög service.
Mer info
Kontaktperson Filip Vennerström
Telefon 0733512779
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Stockholm. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän. Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi på friskvård för våra konsulter där målet är att ha branschens friskaste personal. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på Otiga.se