Orkla Care söker Brand Manager till ett längre vikariat

Orkla Care söker Brand Manager till ett längre vikariat

Då vår Brand manager för kategorierna Skin Care Body samt Deodoranter går på mammaledighet söker nu Orkla Care Sverige en Brand Manager till sin marknadsavdelning. Vikariatet löper från 1 september 2018 cirka ett år. Fokus i rollen som Brand Manager ligger framförallt på att ta ett helhetsansvar för din kategori, där du kommer ansvara för att initiera, driva och implementera kategori- och varumärkesplaner för den svenska marknaden. De viktigaste varumärkena som ingår i ansvarsområdet är LdB, HtH och Perspirex.

Rollen som Brand Manager

Du ansvarar för allt ifrån det operativa genomförandet till den strategiska aspekten av att utveckla och etablera din varumärkesportfölj och din kategori. Du driver självständigt din marknads- och lanseringsplan och säkerställer ett starkt innovationsprogram för den svenska marknaden i nära samarbete med våra innovationsteam i Norge. Vidare innebär rollen ett självständigt ansvar och ett nära samarbete mot lokala funktioner så som Sales, KAM, Trade och Category och tillsammans med dem gör du kundpresentationer och aktivitetsplaner för din kategori samt analyserar marknaden och följer trender.

Du hanterar utveckling av kommunikationsmaterial samt medieplanering tillsammans med mediabyrå, kreativa byråer och Orkla cares Digital Manager. Du utvecklar och underhåller de digitala kanalerna.

Din profil

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har goda studieresultat. Du har ett genuint intresse för konsumentvarubranschen och har du några års erfarenhet av marknadsarbete inom FMCG är det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska, och är van användare av Officepaketet.

Som person är du affärsinriktad och anpassningsbar, vilket visar sig genom att du agerar med en hög analytisk förmåga, ett drivande sätt och med en god integritet. Du är resultatinriktad med en stark implementationskraft där din kreativitet och innovativa ådra kommer till sin rätt. För att trivas med att jobba hos oss på Orkla Care har du en god samarbetsförmåga och är van vid att arbeta strukturerat och mot deadlines.

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder Orkla Care ett utvecklande arbete i en stimulerande miljö. Vi sitter i fräscha lokaler i Solna Business Park och du rapporterar till Marketing Manager Home & Personal Care.

Låter detta som en tjänst för dig?

Ansök redan idag, dock senast den 1 juli 2018 . I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta marknadschef Jenni Nordin telefon 070-6392112

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Orkla Care AB
Telefon 0771-11 10 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Orkla Care är en ledande leverantör av kosttillskott, hygienprodukter, sårvårdsprodukter och tvättmedel i Skandinavien. Orkla Care strävar efter att erbjuda produkter inom hälsa, hem och personlig hygien, allt som underlättar att leva ett hälsosamt liv. Några av de mest kända varumärkena är Grumme, Jordan, Nutrilett, LdB, L300 och Salvequick. Produkterna säljs främst via dagligvaruhandeln, apotek och hälsokostbutiker.