Extrajobb som reklamationsassistent till läkemedelsföretaget Orion Pharma!

Extrajobb som reklamationsassistent till läkemedelsföretaget Orion Pharma!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som reklamationsassistent kommer du att arbeta med biverkning- och reklamationshantering. Du tar emot reklamationer från apotek, administrerar det i Excel och skickar vidare prover till Finland. Vidare har du kontakt med apotek över telefon och påminner om prover.

Du arbetar ca 12,5 timmar i veckan, där du tillsammans med den andra studenten fördelar era pass så att en av er alltid är på plats under veckan. Vilka dagar och tider du arbetar är flexibelt och fördelas genom dialog med din kollega, ni kommer arbeta under kontorstid.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt kundföretag. Tjänsten sträcker sig inledningsvis på 12 månader.

Din profil

Vi söker dig som studerar och som har möjlighet att arbeta extra. Om du studerar till farmaceut / apotekare ses detta som mycket meriterande. Vi tror att du är noggrann, kommunikativ och ambitiös. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 11 dec (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag Orion Pharma är ett innovativt europeiskt forskningsbaserat företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför bland annat läkemedel och läkemedelssubstanser.
För start i januari söker de nu två studenter som vill arbeta extra som reklamationsassistent där du kommer arbeta ca 12,5 timmar i veckan på deras kontor i Mörby Centrum. Studerar du och vill arbeta extra? Sök i så fall tjänsten redan idag!