Logistikutvecklare till Orio i Nyköping!

Logistikutvecklare till Orio i Nyköping!

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Älskar du logistik och högintensiva godsflöden? Trivs du i en miljö där du får vara med och påverka? I så fall kan detta vara tjänsten för dig.

Orio i Nyköping söker nu en logistikutvecklare som vill vara med och bidra till företagets framtida logistiklösningar. Som logistikutvecklare arbetar du med att utveckla, effektivisera och följa upp flöden och arbetssätt inom företagets processer. Du kommer att vara med och planera, ansvara, samt genomföra logistikprojekt i nära samarbete med linjeorganisation och företagets kunder. Du är även med och tar fram beslut-och investeringsunderlag, processbeskrivningar samt projektdefinitioner. I tjänsten kommer du även att arbeta med kalkyler, optimering av lager, layout, lönsamhet och ha ett tätt samarbete med företagets kunder.

Personprofil

Som person ser vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och förstår sambanden mellan produktivitet, lönsamhet och kvalité. Vi ser även att du har erfarenhet inom logistik eller produktion av högintensiva flöden och en vana av att leda projekt framåt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tredjepartslogistik och lagerhanteringssystem. Högskoleutbildning inom logistik är meriterande men inget krav.

För att lyckas i rollen krävs vidare:
  • Erfarenhet av 3PL eller liknande
  • Offertarbete inom logistik
  • Processdokumentation
  • Projektledning
Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 7-16 / 8-17
Plats: Nyköping
Lön: Fast

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Lundström på mailadress Filip.lundstrom@performiq.se.
Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

sökord: Logistik, Logistikutvecklare, LEAN, supply chain, SCM,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Orio AB är ett globalt logistik- och reservdelsföretag som erbjuder logistiktjänster inom allt som rör lagring, distribution, export/import, transport, vidareförädling och hantering av varor. Orio är världens enda leverantör av Saab originaldelar med försäljning i ett 50-tal länder. Orio är sedan 2012 helägt av svenska staten. Huvud-kontoret finns i Nyköping, tillsammans med logistik- och distributionscenter. Bolaget har även kontor i Trollhättan och fyra helägda dotterbolag i Europa och USA.