Junior Grafisk Designer sökes till Oriflame

Junior Grafisk Designer sökes till Oriflame

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som Junior Grafisk Designer att ingå i Oriflames Digital Communications-team och främst ansvara för att skapa digitala banners. Du arbetar tätt tillsammans med företagets mer seniora grafiska designers. Rollen är omväxlande och du arbetar i ett högt tempo. Tjänsten är på heltid, med start omgående och uppdraget sträcker sig inledningsvis tre månader.

Din profil

Vi söker dig som läst grafisk design på högskola och nyligen tagit examen. Du har goda kunskaper i Adobe Suite och särskilt i Photoshop. Som person är du nyfiken, flexibel och noggrann. Du arbetar självständigt och serviceinriktat och är flytande i det engelska språket (både tal och skrift). Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oriflame Cosmetics är ett ledande internationellt direktförsäljande kosmetikföretag som grundades i Sverige 1967. Idag finns Oriflame i över 60 länder och är marknadsledande i över hälften. Till deras kontor på Mäster Samuelsgatan söker vi nu en Junior Grafisk Designer!