Dina arbetsuppgifter

I rollen som administrativ assistent kommer du assistera företagets Employee Experience-team med bland annat:
  • Utläggsredovisning
  • Resebokningar (taxi, flyg, visum)
  • Boka bud
  • Övrig administration och koordinering
Omfattning: Cirka 3 dagar i veckan

Start: Omgående

Placering: Centralt i Stockholm

Arbetstider: Hel- eller halvdagar, kontorstid

Din profil

Vi söker dig som vill ha ett extrajobb vid sidan av din huvudsakliga sysselsättning. Vi ser gärna att du har tidigare administrativ erfarenhet och starkt servicetänk. Du har god systemvana, erfarenhet av att arbeta i Excel och du pratar såväl engelska som svenska flytande.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 5 feb 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oriflame Cosmetics är ett ledande internationellt direktförsäljande kosmetikföretag som grundades i Sverige 1967. Idag finns Oriflame i över 60 länder och är marknadsledande i över hälften. Till deras kontor på Mäster Samuelsgatan söker vi nu en administrativ assistent för ett deltidsuppdrag med start omgående och inledningsvis tre månader framöver. Låter detta som du? Ansök i så fall till tjänsten redan idag!