Grafisk designer sökes till Oriflame!

Grafisk designer sökes till Oriflame!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som Grafisk Designer att ingå i ett team som arbetar med varumärkeskommunikation. Du kommer att ansvara för att skapa print och digitalt material. Rollen är omväxlande och du arbetar i ett högt tempo. Tjänsten är på heltid, med planerad start omgående och uppdraget är inledningsvis på 2 månader.

Din profil

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och som har 1-3 års arbetslivserfarenhet av liknande roller. Du har god dokumenterad erfarenhet av att arbeta med print såväl som digital grafisk design. Vidare har du goda kunskaper i Adobepaketet samt är nyfiken, flexibel och noggrann. Du arbetar självständigt och serviceinriktat och är flytande i det engelska språket (både tal och skrift).

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Oriflame. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oriflame Cosmetics är ett ledande internationellt direktförsäljande kosmetikföretag som grundades i Sverige 1967. Idag finns Oriflame i över 60 länder och är marknadsledande i över hälften. Till deras kontor på Mäster Samuelsgatan söker vi nu en Grafisk Designer med tidigare erfarenhet av såväl print som digital grafisk design. Start för uppdraget är omgående. Låter detta som du? Ansök i så fall till tjänsten redan idag!