Facility Coordinator

Facility Coordinator

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Facility Coordinator är du ensam ansvarig för att kontoret är i toppskick varje dag. Ifall något inte fungerar som det ska anmäls detta i ett ärendehanteringssystem där du ansvarar för att följa upp samtliga pågående ärenden och åtgärda dem. Denna roll ingår i avdelningen Employee Experience och en vanlig dag på jobbet kommer bland annat innebära att:
  • Ställa i ordning mötesrum
  • Ronda kaffemaskiner
  • Hantera bud, post och paket
  • Flytta lättare möbler
  • Förbereda inför event och större möten
  • Ha kontakt med reparatörer, installatörer etc
  • Beställa visst kontorsmaterial
Din profil

Vi söker dig som trivs i en självgående roll där ingen dag är den andra lik, och där du kommer vara på språng i stort sett hela dagarna. I denna roll kommer du i kontakt med nästan alla anställda på Oriflame och detta kräver därför att du är bekväm i såväl engelska som svenska. Vidare ser vi gärna att du har arbetat i en liknande roll tidigare alternativt har annan relevant erfarenhet. Du har ett starkt servicetänk, är inte rädd för att hugga i där det behövs och trivs i att ta ansvar för att lösa problem.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Oriflame. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oriflame Cosmetics är ett ledande internationellt direktförsäljande kosmetikföretag som grundades i Sverige 1967. Idag finns Oriflame i över 60 länder och är marknadsledande i över hälften. Till deras kontor på Mäster Samuelsgatan söker vi nu en Facility Coordinator för ett heltidsuppdrag som sträcker sig mellan dec 2019-aug 2020. Låter detta som du? Ansök i så fall till tjänsten redan idag!