Microsoft Security Engineer, Orange Cyberdefense

Microsoft Security Engineer, Orange Cyberdefense

Brinner du för cybersäkerhet? Bidra till ett säkrare samhälle som MS Security Engineer på Orange Cyberdefense i Stockholm!

På Orange Cyberdefense i Stockholm arbetar du tillsammans med specialiserade kollegor inom IT- och cybersäkerhet för att skapa en säkrare digitalisering. Som medarbetare på ett ledande företag inom Cybersäkerhet i Europa får du göra skillnad på riktigt genom att felsöka, analysera och hantera säkerhetsincidenter bland några av Sveriges största företag.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en utmanade miljö med den senaste tekniken och verktygen. Du erbjuds en spännande och utmanande roll i ett företag som andas IT-säkerhet. Med den senaste tekniken, de största kunderna i Norden och ett stort bolag i ryggen ges du tillfället att skapa något och bidra till ett säkrare samhälle. Du erbjuds dessutom:
  • Möjligheten att arbeta i ett innovativt och expansivt företag där alla tillsammans driver och utvecklar verksamheten framåt
  • En Challenger-kultur med ett fokus på förändring, utmaning och tillväxt
  • Utvecklingsmöjligheter, både inom din yrkesroll och inom en organisation där endast dina ambitioner sätter gränserna!
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som SecOps MS Security Engineer i Stockholm kommer du utgöra en viktig komponent i hur vi hanterar Microsoft säkerhetsteknik, hur vi löser incidenter och hur vi förhindrar framtida hot för våra kunder. Detta innebär bland annat att du kommer:
  • Operativt arbete med Microsoft säkerhetslösningar såsom Information Protection och Defender (ATP) for Office 365
  • Arbeta med management av säkerhetslösningar, aktivt analysera och hantera incidenter, felsöka problem och åtgärder samt presentera rapporter
  • Arbeta med best practices, automatisering och effektivisering för att förbättra processer, metoder och larmhantering
  • Skapa och underhålla procedurer och "how to" guides för kunder
  • Arbeta med kunder som tekniskt ansvarig för att hantera leveranser av tjänster ur ett tekniskt perspektiv och rekommendera kunder alternativa åtgärder
  • Hantera case och genomföra analyser på larm och event som inkommit hos våra kunder för att identifiera problem.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir del av ett härligt team inom SecOps som består av 7 personer. Teamet jobbar gärna tillsammans och arbetar nära service delivery managers samt andra cybersäkerhetsteam såsom CyberSOC. Du kommer ha nära kontakt med kunder, interna avdelningar i Norden och Europa såsom portföljteam, techleads samt produktleverantörer.

Mer om dig

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är initiativtagande, självgående samt ansvarsfull. Vi arbetar ständigt för att utveckla och förbättra vår leverans och arbetssätt och ser att du är öppen för förändring samt trivs i en innovativ kultur. På Orange Cyberdefense ställer vi alltid upp för varandra och arbetar som ett team. Vi tror att du är en lagspelare som uppskattar att samarbete med andra.
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom IT, informationssäkerhet eller IT-forensik. Det är positivt med goda kunskaper inom Windows och Windows säkerhet. Erfarenhet av Linux, nätverk och brandväggar är också positivt. Det är meriterande om du har kunskap inom scriptning eller programmering och ITIL.
Vill du ha ett meningsfullt arbete och arbeta sida vid sida med branschens mest kompetenta kollegor inom IT-säkerhet? Varmt välkommen till oss på Orange Cyberdefense!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se