Säljare Bygg till Optimera Sverige AB, Stockholm

Säljare Bygg till Optimera Sverige AB, Stockholm

Söker du ett utvecklande arbete i ett expansivt företag, då kan detta vara någonting för dig! Optimera Svenska AB är en ständigt växande aktör inom byggbranschen som just nu söker en

Säljare Bygg

till vår enhet i Nacka / Värmdö

Som byggsäljare på Optimera i Nacka / Värmdö blir du en del av en enhet med tillväxt i fokus! Du får en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak.

Vi söker dig som kommer från byggbranschen och det är en klar fördel är om du redan har kundkontakter i området. Det är av stor vikt att du är social och har ett naturligt sinne för affärer.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag där du kommer att arbeta med våra proffskunder.

Dina främsta arbetsuppgifter
  • Försäljning av byggmaterial
  • Byggtekniska samråd med kund
  • Bearbetning och kontakt med nya samt befintliga kunder
  • Kundansvar och förhandling gentemot kund
  • Ordermottagning, offertskrivning och uppföljning
Vi erbjuder

Vi erbjuder en möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke som erbjuder innovativa och enkla lösningar, välplanerade enheter, kundanpassat sortiment och hög tillgänglighet. Hos oss får du en ansvarsfull roll som du själv är med och formar. Optimera är en trygg arbetsplats, med starka ägare och sunda värderingar - ett företag som satsar och bryr sig om sin personal och sina kunder. Här finns en struktur och förutsättningar för att bygga vidare på Optimeras tillväxt och framgång i Nacka / Värmdö och du får jobba med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning inom byggbranschen, gärna med lokalkännedom och ett upparbetat kontaktnät. Du har ett välutvecklat affärsmannaskap och inger förtroende, som i förlängningen leder till långsiktiga relationer med dina kunder. Vi ser även att du:
  • är självgående med gott om driv och energi, och van vid att hantera hela säljprocessen
  • har förmåga att planera och strukturera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt
  • har erfarenhet av offertskrivning
  • har goda kunskaper i svenska, god IT-vana och körkort
  • byggteknisk bakgrund är meriterande eftersom vi samverkar i byggprocessen med våra yrkeskunder


Kontakt och ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på 514 816 42 eller Jon Sjuth på 031-704 51 87.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag ca 55 byggvaruhus i Sverige med säte i Malmö. Optimera har cirka 900 anställda och omsätter ca 3,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Danmark, Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 40 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i ca 65 länder. Besök vår hemsida www.optimera.se för mer info.

Sökord: försäljare, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare, distriktsäljare, account manager,